Çağın Erenoğlu yazdı: YENİ AYDA YENİ EKONOMİ DÖNEMİ

Çağın Erenoğlu yazdı: YENİ AYDA YENİ EKONOMİ DÖNEMİ

Çağın Erenoğlu yazdı: YENİ AYDA YENİ EKONOMİ DÖNEMİ

Taze gelen Nisan ayının Cuma gününden itibaren etkisi altında olduğumuz yeni ay ve bu hafta gerçekleşecek Jüpiter retrosu ile beraber kazanç-kar ilişkilerinde yeni adımlar atmamız olası. Bu yeni süreçle ilgili önemli olan ayrıntı ise ekonomi konusunda sınırlamamız gereken harcamalar ve hesaplar.  

10 Nisan’da başlayıp 2019 Ağustos ayına kadar sürecek olan Jüpiter retrosu finansal olarak yerli ve global bazda para akışının eskisi kadar hareketli olmayacağını ve yatırımların daha özenle planlanması gerektiğini işaret ediyor. 

Bereketi bol yeni bir ay olsun. 

KOÇ: İlişkiler açısından sürpriz tanışmaların ve tekliflerin olabileceği şaşırtıcı bir haftadasınız. Yeni ay etkisi ile bu hafta ile birlikte ortaklıklar ve maddi kazanımlar açısından da fırsatların görüleceği bir dönem. Bu hafta sevdiklerinize daha çok zaman ayırmanız gerekebilir.

BOĞA: Yeni ay ile ilişkiler hanenizde başlayacak olan hareketlenme sizi yeni mecralara ve etkinliklere yöneltebilir. Bu hafta içerisinde aldığınız teklifler ve davetler sonucunda hayatınıza yeni insanlar girebilir ve iş ile ilgili yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz.

İKİZLER: Bu hafta kendinizi daha çok yapmayı sevdiğiniz aktiviteler ve eğlencelere kaptırabilirsiniz. İçgüdülerinizi daha yoğun hissedeceğiniz bu yeni ay haftasında mevcut işlerinizi aksatmamak ve planınızdan şaşmamak size fayda sağlayacaktır. Daha planlı ve disiplinli olmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

YENGEÇ: Aileniz veya yakın çevrenizdeki insanları düşünmeye meyilli olduğunuz bu haftada cömert yanınızı daha çok kullanarak faydalı ve yardımcı olmak size daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Geleceğe yönelik projelere bu hafta atılabilir, iş le ilgili kazançlar sağlayabilirsiniz. 

ASLAN: Kendinizi iletişim ile ilgili yeni atılımlar içinde bulabilirsiniz. Her hangi bir fikir veya projeniz varsa artık gündeme getirme zamanı diyebiliriz. Bununla alakalı yeni seyahatler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Basın ve yayın ile alakalı konularda aktif olacağınız bir dönemdesiniz.

BAŞAK: Alım-satım ve ticari işlemler için aktif olacağınız bir haftadasınız. Bolluk ve bereket açısından fırsatların daha çok olacağı bu hafta içerisinde alacak verecek konularında elinize para geçmesi oldukça muhtemel. Hızlı temponuz içinde sağlığınızı ihmal etmemekte ayda var. İşleriniz kadar kendinize de zaman ayırmalısınız.

 
TERAZİ: Kişisel anlamda kendini gerçekleştirme veya kendini tekrar gözden geçirme sürecinde yeni ay etkisi oldukça faydalı bir haftayı göstermekte. Yeni girişimler için olumlu bir süreç olacağından, ortaklıklar ve ikili ilişkilerdeki pürüzlere takılmadan önünüze çıkan fırsatlara odaklanmalısınız.

AKREP: Yeni ay sürecinde kendinizde bazı değişiklikler yapma ihtiyacı hissedecek ve size keyif verecek yeni hobiler keşfedeceksiniz. Bu belki uzun zamandır yazılmayı beklediğiniz spor salonu ya da katılmak istediğiniz bir kulüp faaliyeti şeklinde olabilir. Kendinize bakmayı geciktirip ihmal etmeyin.

YAY: Bu hafta gerçekleşen yeni ay ile birlikte disiplin gerektiren konularda yeni kararlar alarak rutinlerinizde değişiklik yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve iş çevrenizde meydana çıkabilecek yeni fırsatları değerlendirmek adına yeni yöntemler denemeniz size kar getirecektir.
 
OĞLAK: Yeni ayın konumu ile bu hafta kendinizle ilgili kişisel durumları biraz daha objektif değerlendirmek isteyeceksiniz. Kuruntulardan uzaklaşarak daha sağlıklı ve makul değerlendirmeler yapabilir, yakın çevrenizdeki sevdiğiniz kişilere yardımcı olmak için daha motive hissedebilirsiniz. 

KOVA: Yeni ay sürecinde hayatınızda görmeniz gereken yeni durumlar ortaya çıkabilir. İlişkilere olan bakış açınız değişebilir. Bugüne kadar kullandığınız yöntemleri değiştirmek, hatta fark etmediğiniz değerleriniz doğrultusunda kendinize tamamen yeni bir yol çizmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Bu haftadan itibaren kendinizi iş ve kariyer sektöründe daha aktif hissedeceksiniz. Mevcut bazı engellerin atlatılması ile daha hareketli bir sürece girmektesiniz. Bu zaman içerisinde çevrenizdekilerden ve sevdiklerinizden destek beklentiniz artabilir.

Kaynak: YENİ AYDA YENİ EKONOMİ DÖNEMİ - Çağın Erenoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler