ÇAĞIN ERENOĞLU YAZDI: "PANDORA’NIN SÜRPRİZİ"

ÇAĞIN ERENOĞLU YAZDI: "PANDORA’NIN SÜRPRİZİ"

Gökyüzünde 17-24 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Mars - Uranüs arasındaki açının dik etkisi ile beklenmedik gelişmeler, ani gelişen durumlar, şoke eden kararlar ile karşılaşabiliriz.

Kimi için sürprizler heyecan vericidir, kimi için ise stresli ve gerginlik yaratan durumlardır. Bazılarımız sürpriz yapmaktan keyif alırken bazen de bu karşı taraf için beklenmedik ve plana hiç uymayan bir ters köşe etkisi yaratır. Niyetimiz ne kadar iyi ve masum olursa olsun karşımızdaki insanlar için hazırladığımız sürprizler kırmızı bayrak etkisi yaratabilir. Eğer ‘Sürprizlerden hiç hoşlanmam! Ne bana yapılsın, ne de ben yapmak zorunda kalayım!’ diyorsanız, bu hafta oldukça temkinli davranmanızda fayda var çünkü Pandora’nın kutusu bu hafta sizin için açılabilir.

Gökyüzünde 17-24 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Mars - Uranüs arasındaki açının dik etkisi ile beklenmedik gelişmeler, ani gelişen durumlar, şoke eden kararlar ile karşılaşabiliriz. Ayrıca bu hafta Güneş, Terazi burcuna geçiyor. Dengeli olmak adına uyarı altındayız. 23 Eylül ile sonbahar ekinoksuna giriyoruz. Ekinoks ya da gün-tün eşitliği, yılda 2 kez tekrarlanır. Gündüz ile gecenin eşit olması durumuna şahit olacağımız bu önemli haftada burçların aldığı etkilere ayrıntılı olarak göz atalım.
 

Koç: Hafta genelinde üzerinizde etkisi olan yönetici gezegeniniz Mars ve sert açısı etkisiyle hafta sonuna kadar iş ve sosyal çevre içerisinde kişisel çıkarları ön planda tutma eğiliminde olacaksınız. Özellikle Çarşamba gününden sonra daha özverili olmanız size kazanç sağlayacak ve sempatiklik kazandıracaktır.
 

Boğa: İkili gelişmeler konusunda olumlu etkiler altında olacağınız bir haftaya başladık. Uzunca zamandır kafanızı meşgul eden konular için Venüs gezegeni etkisi ile daha olumlu ve yapıcı kararlara varacaksınız. Aldığınız kararlar neticesinde hem siz hem de çevreniz daha net bir şekilde harekete geçecek.

İkizler: Son dönemlerde yaşadığınız değişimlere siz bile inanmakta güçlük çekiyorsunuz. Aldığınız kararları tam uygulama aşamasına geçerken başka bir etken ile odağınızı kaybetmiş olabilirsiniz fakat bu süreç geçici. Uranüs’ün evinizdeki açısal konumu ile şuan programlarınızı değerlendirmenin tam zamanı.

 

Yengeç: Aşk ve ilişkiler konusunda yeni bir döneme girdiğinizi yeni ay ile belirtmiştik. Bu hafta ise daha çok flörtler ve yeni tanışmalar açısından aktif olacaksınız. Hafta ortasından itibaren yeni harcamalar ve parasal çıkışlar olabilir. Bütçeleme konusunda daha dikkatli olmalısınız.
 

Aslan: Parasal açıdan daha iyi yönetebileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Elinizdeki projeler bu haftadan itibaren daha netleşecek ve daha sağlıklı kararlar verebileceksiniz. Hafta ortasında kazalara ve yanlış anlaşılmalara açık bir etki altındasınız. Sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.
 

Başak: Kendinizi iş yerinde daha iyi ifade edebileceğiniz ve ortaklıklar adına kar sağlayabileceğiniz bir hafta içerisindeyiz. Bununla beraber hızlı ve yoğun temponuz yüzünden sağlıkla ilgili bazı sıkıntılar çıkabilir. Sinirsel durumlardan ötürü sakin olmak ihtiyacında hissedebilirsiniz.
 

Terazi: 22-23 Eylül tarihleri itibariyle enerji olarak daha rahat ve hızlı hareket edebileceğiniz bir döneme giriyoruz. Marsın burcunuza olan etkisi ile hafta ortasından itibaren kazanacağınız hız yüzünden çevrenizin de sizin hızınıza yetişmesini bekleyecek ve iş ilişkilerinde beklentileriniz artabilir.

Akrep: Aile içerisindeki ilişkilerde ani ve sert etkilerin yaşanabileceği bir hafta içerisine giriyoruz. Uzak çevreniz tarafından ne kadar pozitif ve sempatik etkiler altında olursanız olun, aile içerisinde yanlış anlaşılmalar yüzünden risk altında olacağınız bir haftadasınız.

Yay: İş alanında güzel etkiler altında olacağınız bir haftadayız. Özellikle işverenler için hafta başından itibaren para ile ilgili konularda oldukça olumlu etkiler açısında olan Yaylar için hafta sonu da sosyal ilişkiler ve organizasyonlar açısından hareketli geçecek.

 

Oğlak: Bu hafta oldukça yüksek tempoda hareket edeceğiniz bir dönemdesiniz. Gerek iş gerek ilişkiler açısından sık yaşanan seyahatler ve yolculuklar ön planda olacak. Trafik ve ulaşım konusunda tedbirler alındığı takdirde karlı çıkacağınız bir haftadasınız.
 

Kova: Mücadeleli bir hafta başlıyor sizin için. Özellikle beden ve fiziksel aktivitelerle uğraşan meslek grupları, spor yapanlar için sakatlıklara dikkat edilmesi gereken bir haftadasınız. Hafta sonundan itibaren maddi ve eğitimle ilgili fırsatların çıkacağı bir dönemdesiniz.
 

Balık: İkili ilişkiler konusunda hareketli gelişmelerin yaşanacağı bir haftaya giriyoruz. Gelişen durumların aslında sizin karınıza olacağını fark edeceksiniz. Gizli düşmanlıklar ve dedikodulara açık bir hafta kendini gösterebilir. Çevrenizdeki insanların sözleri ile davranışlarına dikkat ederseniz karlı çıkan siz olacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler