Çağın Erenoğlu yazdı: MART KAPIDAN BAKTIRIR, RETROLARI BAŞLATIR…

Çağın Erenoğlu yazdı: MART KAPIDAN BAKTIRIR, RETROLARI BAŞLATIR…

Çağın Erenoğlu yazdı: MART KAPIDAN BAKTIRIR, RETROLARI BAŞLATIR…

MART KAPIDAN BAKTIRIR, RETROLARI BAŞLATIR…

Nihayet bahar aylarına merhaba dediğimiz Mart ayının ilk haftasında kapımızda bir misafirimiz var, hem de en retrosundan. Hoş geldin karşılaması olarak Merkür Retrosu bize Salı günü göz kırpıyor ve dört hafta boyunca tüm etkileriyle yatıya kalıyor. 28 Mart’a kadar etkisi oldukça yoğun hissedilecek olan bu süreç 2019 senesi içerisinde toplam olarak üç kere tekrar edecek.

Bununla beraber haftanın önemli Gökyüzü gelişmelerinden diğerleri, Yeni Ay’ın Balık burcuna doğması ve Uranüs’ün Koç burcundan çıkarak, sabit Boğa burcuna transfer olması. Yedi senelik bir değişim ardından Koçlar kep fırlatıyor ve sıra artık yedi sene boyunca Boğalar a geliyor. Köklü değişimler ve zorunlu vazgeçişlerin gözleneceği bu dönemde, herkese kendini değiştirme sürecinde hayırlar diliyorum.

 

KOÇ: Aile içerisinde geçmişle ilgili konular bu hafta gündeme gelebilir. Ev alma, eve çıkma konusunda faal olabileceğiniz bir haftadasınız. Mobilya ve aksesuar almak için parasal konularda harcamaların ve masrafların gündeme geleceği bu dönemde bütçeleme konularında dikkatli olmalısınız.
 

BOĞA: Uranüs’ün burcunuza geçmesi ile değişim rüzgârlarını her konuda hissetmeye başlayacaksınız. Yakın çevre ile halletmeniz gereken işler de ayrıca dikkat çekiyor. İkili ilişkiler ile ilgili yapacağınız hamlelerde bu hafta hız kazanacak ve hareketli günler geçireceksiniz.
 

İKİZLER: Para ile ilgili işlerin genel olarak konuşulacağı ve anlaşmaya varılması gereken bir hafta içerisindesiniz. Yatırımlar ve iş ortaklıkları açısından olumlu etkiler altında olmak adına hafta sonunu beklemeniz faydalı olacak zira Merkür retrosu hafta ortalarında sürprizlere sebep olabilir.
 

YENGEÇ: Kendinizde gerek fiziksel, gerek duygusal değişikler yapmak isteyebilirsiniz. Geçmişle ilgili düşündüğünüz konular üzerine bu hafta harekete geçecek ve alacağınız kararları çevrenize yansıtacaksınız. Geçmişte kapanmamış eski ilişkileriniz kendini tekrar gösterebilir.

ASLAN: Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar bu hafta size oldukça yaklaşmış durumda. Mevcut durumlarınızı iş konusunda lehinize çevirmek için çok uygun bir haftadasınız. Özellikle ticaret ve para ile ilgili konularda oldukça sağlam adımlar atabileceğiniz bir haftadasınız.
 

BAŞAK: Eski arkadaşlarla bir araya gelebilir ve uzun zamandır görmediğiniz kişiler ile görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz. Merkür retrosunun üzerinizdeki duygusal etkilerle geçmişe özlem duymanız olası, ama unutmayın sonrasında alacağınız kararların geçmişe yönelik olmaması gerektiğinin farkına varacaksınız.

TERAZİ: Bu haftanın şanslı burçlarından diyebileceğimiz Teraziler, Merkür-Venüs etkileşimi üst otoritelerle aranızı sıkılaştırıyor. Müdürleriniz veya direktörleriniz ile bir araya sıkça gelebilirsiniz. İş konusunda üstleriniz bu hafta sizden sorumluluk almanızı isteyebilir. Yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmenizde ise fayda var.
 

AKREP: Din, felsefe ve inanç konuları üzerinde yeni fikirler ve aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu hafta özellikle yolculukların daha ön planda olacağı, gerek içsel gerek fiziksel yolculukların aktif olacağı bir haftadasınız. Bu hafta yaratıcılığınızı da iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.


YAY: İşlerinizin yoğunlaşması nedeniyle bu hafta temponuz ve aktiviteleriniz de artış gösteriyor. Zamanlama konusunda daha dikkatli davranmanız gereken bu dönemde aceleci tavırlar içine girmemelisiniz. Olaylara karşı sakin durmanız sizi oluşabilecek kazalardan koruyacaktır.

OĞLAK: Aile kavramının ön planda olacağı bu yeni haftada yakınlarınıza daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aile ve akrabalar ile yapılacak ziyaretlerde uzun zamandır konuşulmayı bekleyen bazı üzeri örtülü kalmış konular ortaya çıkabilir. Bu hafta daha dikkatli konuşmalısınız.


KOVA: En mutlu döneminizi yaşayabileceğiniz bu günlerde şans potansiyeliniz oldukça yüksek. Gerek iş çevresinde, gerek yakın çevrenizde ele alınacak konular üzerinde yeterince mantıklı olmanız durumunda her konudan karlı çıkacağınız bir haftadasınız. Ayrıntılara takılmayın.

BALIK: Duygular konusunda yaşananları son zamanlarda fazlasıyla içinizde biriktirdiniz. Balık burcuna doğan Yeni Ay ile meydana gelen yeni fırsatlar Mart ayında artık yüzünüzü güldürüyor. İkili ilişkilerinizde kalbinizi yeniden toparlayıp başlayacağınız bir dönem kapınızda bekliyor.
 

Kaynak: MART KAPIDAN BAKTIRIR, RETROLARI BAŞLATIR… - Çağın Erenoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler