Çağın Erenoğlu Yazdı: Gökyüzünde Bu Hafta

Çağın Erenoğlu Yazdı: Gökyüzünde Bu Hafta

Mayıs ayının ilk Pazartesi’ne girdiğimiz bu haftada gökyüzünde gerçekleşen Mars-Jüpiter etkiletişimi, hızla gelişen hareketler ve cesaret gerektiren davranışları hayatımıza aniden sokmaya hazır.

Mars yapısı gereği aşırı hararetli ve düşünmeden aksiyon alan bir başrol oyuncusu, diğer yandan Jüpiter, işlerin büyümesi için çalışan, büyüteç etkisi gören bonkör bir finansör.

İkizler-Yay aksında gerçekleşen Mars-Jüpiter sinerjisi alışkın olmadığımız hızda aksiyonları ve büyük sonuçları olacak faaliyetleri karşımıza çıkarabilir.

Cesaret ve tutkulu hislerin oldukça yoğun hissedileceği bu haftada başrolde olmak bize her koşula rağmen tatlı gelecek. Başka bir deyişle bu hafta benliğimiz ve arzularımız başrolü ele geçiriyor.

KOÇ: Bu hafta ilişkilerinizde başlayacak olan hareketlenme sizi yeni ortamlara ve etkinliklere yöneltebilir.

Maddi konularda oldukça faal olacaksınız. Diğer taraftan ekonomik açıdan bu hafta elinize hızlı gelen, hızlı gidebilir. Harcamalarınız konusunda özellikle dikkatli olmalısınız.

BOĞA: Çevrenizde gelişen hızlı olaylara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta hayatınızda görmeniz gereken yeni detaylar ve durumlar ortaya çıkabilir. Telaşlara kapılmadan hareket edin, ayrıca harcamalarınıza dikkat edin.

Bir miktar tasarruf gerektiren durumlar ortaya çıkabilir.

İKİZLER: Bu haftadan itibaren kendinizi iş ve kariyer sektöründe daha aktif hissedeceksiniz. Mevcut bazı borçların atlatılması ile daha hareketli bir sürece girmektesiniz.

Bu zaman içerisinde çevrenizdekileri ve sevdiklerinizi ihmal etme olasılığını gözden kaçırmayın.

YENGEÇ: Bu hafta kendinizle ilgili kişisel durumları biraz daha objektif değerlendirmek isteyeceksiniz. Yaptığınız atılımlar karşılıksız kalmayacak, koşullarınız netleşecek.

Ayrıca bu hafta içtiklerinize dikkat etmelisiniz, alkol veya su kaybettirecek içeceklerden uzak durmalısınız.

ASLAN: İlişkiler açısından sürpriz tanışmaların ve tekliflerin olabileceği hareketli bir haftadasınız diyebiliriz.

Yeni mekânlarda tanıştığınız insanlar ile kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Ortaklıklar ve maddi kazanımlar açısından da fırsatların olabileceği bir haftadasınz.

BAŞAK: Kendinizi biraz dağılmış hissettiğiniz şu sıralar yapmanız gereken sorumluluklardan daha ziyade enerjinizi sosyal çevrenize yönlendirmeyi seçebilirsiniz.

Unutmayın ki çevrenizdekilerin istekleri hiçbir zaman bitmeyecektir. Dengenizi korumaya dikkat edin.

TERAZİ: Aileniz veya yakın çevrenizdeki insanları düşünmeye meyilli olduğunuz bu haftada cömert yanınızı daha çok kullanarak faydalı ve yardımcı olmak size daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Bu hafta sevdiğinizle daha sık ve keyifli planlar yapabilirsiniz.

AKREP: Bu hafta kendinizi bireysel yeni atılımlar içinde bulabilirsiniz. Her hangi bir fikir veya projeniz varsa artık gündeme getirme zamanı. Bununla alakalı yeni seyahatler ve yolculuklar gündeme gelebilir.

Tempoyu hızlandırırken sağlığınıza da dikkat etmeyi unutmayın.

YAY: Bu hafta finans ile ilgili konular ön planda olup daha çok ekonomi ile ilgili gelişmelerde hareketlenmeler gözlemlenebilir.

Bolluk ve bereket açısından fırsatların daha çok olacağı bu hafta içerisinde, alışveriş ve ticaret gibi konularda karlı anlaşmalar yapabilirsiniz.

OĞLAK: Bu hafta kişisel bütün girişimler için olumlu bir süreç olacağından, ortaklıklara takılmadan bireysel fırsatları cesurca değerlendirebilirsiniz.

Hovardalık ederken dikkat edin zira birileri sizi göz hapsinde tutuyor olabilir. Kendinizi dedikodular içerisinde de bulabilirsiniz.

KOVA Bu aralar kendinizde bazı değişiklikler yapma ihtiyacı hissedecek ve size keyif verecek yeni hobiler keşfedeceksiniz.

Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile yapmış olduğunuz temaslar size yeni projelerin önünü açabilir. Hareketli bir haftaya hazır olun.

BALIK: Bu hafta sizler için daha çok disiplin gerektiren konularda yeni kararlar alarak rutinlerinizde değişiklik yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Sosyal çevrenizde ve iş çevrenizde meydana çıkabilecek yeni fırsatları değerlendirmek adına yeni yöntemler denemeniz size kar getirecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler