Çağın Erenoğlu yazdı: ADALET VE EŞİTLİK

Çağın Erenoğlu yazdı: ADALET VE EŞİTLİK

Çağın Erenoğlu yazdı: ADALET VE EŞİTLİK

18-24 Mart tarihlerini kapsayan bu haftada ilginç olayların bir arada yaşanması ve sembolik olarak da sekansların birbirleri ile son derece uyumlu olması özel bir kurguya dikkat çekiyor. 21 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, Terazi burcunda Terazi’ye özgü temaları vizyona taşırken bir yandan da ekinoksun müjdesi ile Dünya'nın her yerinde gece ve gündüz saatleri eşitleniyor.

Terazi burcunun sembolize ettiği davalar, kanunlar, hak ve adalet temalarının ekinoks – eşitlik tarihine denk gelmesi, gökyüzü mesajlarını anlayabilenler için yeterince manidar. Yaşantımızı sınırlamış olan mevcut davaların sonuçlanması ve hayatımızın net bir şekilde dengeye varması, farkındalığı yüksek olan çoğunluk tarafından bu hafta güçlü bir şekilde idrak edilecek.

KOÇ: Aile kurma, ev alma-satma veya kiralama gibi emlak ile ilgili işlerin uzlaşma ve imza süreçlerinde dikkatli olmalısınız. Uzundur hayal ettiğiniz anlaşma bu hafta karşınıza kusursuz bir fırsatmış gibi çıkabilir. Kağıt üzerinde atacağınız adımlarda dikkatlice düşünerek uzundur planladığınız işlerinizi bağlayabilirsiniz.

BOĞA: Temel anlamda öğrenme ve iletişim becerinizi daha yoğun kullanacağınız bu haftada yazı, konuşma, editörlük ve araştırma yetenekleri ile ilgi işlerde daha iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sanatsal yanınızı daha iyi kullanacağınız bu haftada potansiyelinizi iyi değerlendirin ve harekete geçin.

İKİZLER: Bu günlerde çalışarak elde ettiğiniz kazançları, finansal yükümlülükleri ve sahip olduğunuz maddi varlıkları, iletişim yönünüzü daha aktif kullanarak çoğaltabilirsiniz. Konuşmaların ve temasların daha yoğun olacağı bu haftada ortaklarınıza kendinizi açıkça ifade etmek size yeni fırsatlar yaratacaktır.

YENGEÇ: Bu hafta sizin için bir nevi kişisel gelişim haftası olacak diyebiliriz. Kendinizle alakalı öncelikleriniz gibi kişisel konularda yoğunlaşacağınız özellikle 21 Mart dolunayında size daha çok motivasyon sağlayacak etkileri keşfedeceksiniz. Hayatınızda kendi felsefenize uygun yeni bir süreç inşa edebilirsiniz.


ASLAN: Maddi anlamda şanslı olacağınız bu haftada sizin başkalarına ya da başkalarının size ödemekle yükümlü olduğu para ile ilgili konularda fırsatlar önünüze düşüyor. Özellikle hafta sonunda ödül, hediye ve miras gibi konularda da şansınız oldukça yüksek diyebiliriz. Duygusal anlamda dengenizi sağlamanın önemli olduğu bir haftadasınız.


BAŞAK: İkili ilişkiler ve evlilik girişimleri için oldukça iyi bir haftadasınız. Uzun zamandan beri süre gelen ilişkilerin artık adını koymak için 21 Mart dolunayı sonrası oldukça uygun bir süreç. Karşınızdaki kişiyi etkiniz altında bırakarak güzel bir adım başlatabilirsiniz. Dolunay etkisi ile sürüncemede kalan konuları temizleyebilirsiniz.

TERAZİ: Bu hafta dolunay Terazi burcunda gerçekleşiyor. Yeni iş imkânları, başvurular ve yeni ortaklıklar bu hafta Perşembe gününden itibaren sizin için aktif olacak. Ayrıntılardan kar sağlayacağınız bu haftada ayrıca estetikle ilgili konularda da kendinizi yenileyebilirsiniz. Kendinize bakım konularındaki adımlar özel hayatınızı da etkileyecek.

AKREP: Şans ve spekülasyonla ilgili durumlarda, borsa yatırımları gibi parasal mevzularda özellikle bu hafta çok şanslısınız. Çocuklar ile ilgili durumlar veya aile planlaması açısından da ciddi kararlar alabileceğiniz güzel günlerdesiniz. 21 Mart dolunayı sonrasında yatırımların ve çoğalmaların yaşanacağı günler yakın.

YAY: Tasarladığınız projelerin ortaya çıkma zamanı Perşembe günü itibariyle start alabilir. Geri planda tuttuğunuz veya açıklama durumunda çekinceler yaşayacağınız durumlar bu hafta dolunay sonrası kendiliğinden çözülüyor. Hafta sonu ise kendinizi daha rahat ifade ederek rahatlayacaksınız.

OĞLAK: Bu hafta dilek ve umutlarla ilgili olan arzularınızı ve hayalleriniz gerçekleşmek üzere olabilir. Hedeflerinizi kayıt altında tutarak geleceğe dair daha başarılı adımlar atabilirsiniz. 21 Mart Dolunay gecesi romantik ve hoş sürprizlerle karşılaşma olasılığınız oldukça yüksek. Perşembe akşamı için ajandanızı boş bırakın, iş veya mesai almayın.

KOVA: Dolunay sonrası mevcut ilişkilerde yeni kararlar alma veya eskiye yönelik bazı düşünceler içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Statünüzü belirleyen durumlarda yapacağınız atılımlar oldukça iyi fırsatlar yaratabilir. İş ve özel hayatınızdaki dengeyi daha iyi sağlamak bu haftaki ekinoks etkisi ile birlikte esas konunuz.

BALIK: 21 Mart dolunay sonrası uzak mesafeli yolculuklar, uluslararası ticaret ile ilgili bağlantılar, yabancı ülkelerdeki insanlarla haberleşme ve ilişkilerinizde beklediğiniz fırsatlar gündeme gelebilir. Ayrıca eğitim ile ilgili planladığınız seçenekler açısından güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler