Çağın Erenoğlu yazdı: 21 OCAK 2019 AY TUTULMASI

Çağın Erenoğlu yazdı: 21 OCAK 2019 AY TUTULMASI

Çağın Erenoğlu yazdı: 21 OCAK 2019 AY TUTULMASI

Yüksek beklentiler ve egosal fedakârlıkların öne çıkacağı 21 Ocak haftası için duygusal anlamda hepimize daha çok farkındalık görevi düşüyor. Pazartesi günü saat 8.15 civarında gerçekleşecek olan ay tutulması, 0 derecede Aslan Burcu’nda meydana geliyor. Aksın diğer ayağında ise etkilenen Kovalar sahnenin diğer önemli figürü olacaklar. Tutulmanın Aslan burcunda gerçekleşmesi bize show, sahne ve başrol temalarının özellikle politika alanında daha çok göze çarpabileceğini vurguluyor. 
    
Bununla beraber Ay-Uranüs kontağı, siyasetle beraber otoriteler ve halk çatışmalarının potansiyel olarak sahnede olabileceği riskini gözler önüne seriyor. Hali hazırda zaten Fransa’da başlamış olan bu hareketlenme önümüzdeki ay boyunca global bazda etkisini daha yaygın bir şekilde arttırarak gösterebilir. Kitlesel anlamda bir uyanış diyebileceğimiz bu etki sürecinde tutulma kaynaklı yeni öğretilerin herkese hayırlı olmasını dilerim.

Koç:

Heyecan verici bir yenilik veya fırsat arıyorsanız, bunun için şimdi tam zamanı. İş ve eğitim ile ilgili konularla yapabileceğiniz yeni keşiflerden çok daha fazla kar sağlayacaksınız. Yeni becerilerinizi arttırmak, yeteneklerinizin aktif kalmasına yardımcı olup benliğinizi geliştirir ve bu süreç içerisinde size çok yönlü bir insan olma özelliği de kazandırabilir.

 Boğa:

Tutulma enerjisi, finansal ve duygusal güvenliği sağlama ihtiyacınızı tetikleyecek. Mali durumunuzu ve potansiyel kazancınıza daha dikkatli bir şekilde planlamanız gerekebilir. Hayalini kurduğunuz fırsatların peşinde cesurca koştuğunuzun ve içgüdülerinizin güvenilir olduğunu hissedebilirsiniz.

 İkizler:

Tutulma enerjisi sizden nihai kararlar almanızı, projelerinizi tamamlamanızı ve artık hasat yapmanızı isteyecek. Gizli korkular bu süreçte su yüzüne çıkabilir, bunların sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Hedefleriniz ve kararlarınız ne kadar büyük olursa olsun, endişelenmeyin. Tutulmanın sahte korkularına kapılmayın. Analitik yönünüze odaklanın.

 Yengeç:

Bu hafta ruhsal olarak tatmin bulma isteğinizi tetikleniyor. Mental bir dinginlik, sezgilerinizin yeniden ön plana çıkmasına yardımcı olacaktır. Öğütlerden sıkılmış olabilirsiniz. Hayatınıza anlam katan bir şey geliştirmek artık sizin için daha önemli gözüküyor. Yaratıcı aktivitelerle yeni fırsatlar ve aşklar ayağınıza gelebilir.

Aslan:

Tutulma ile beraber sosyallik ve liderlik yeteneklerinizi geliştireceksiniz. Profesyonel iş yaşamınızda zorlu bir rekabetle karşı karşıya kalabilirsiniz. Herkes bu süreçte sahnede olmak isteyecektir. Heyecanınızı ve tutkunuzu destekleyen safları seçerseniz şansınızı arttırıp, rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. Bu rekabetçi yeni enerji, aşk hayatınızda da yeni kararlar almanızı sağlayabilir.

 Başak:

Bu dönemde huzursuz ruh halinizin negatif etkisini geride bırakarak olaylara başka bir açıdan bakmanız size yeni fırsatlar tanıyacaktır. Aynı zamanda bu süreç size değişim ve çeşitlilik de sunacaktır. Şifalanma süreciniz dolunay sonrasında hız kazanacak. Zamanla birlikte hareket edin, ve yeni spekülasyonlara açık olun. Değişim sizler için kapıda.

Terazi:

Tutulma enerjisi hayatınızı etkileyecek dış faktörleri tetikliyor. Yeni bir beceri öğrenmek için harika bir dönemdesiniz. Bu süreci kariyer hayatınıza katkı sağlayacak duruma çevirmek sizin elinizde. Bu yeni kazanımlar ikili ilişkilerde de olumlu kapılar açacaktır. Aşk ile ilgili hayaller kuran Teraziler için müjdeler yakında diyebiliriz.

 Akrep:

Tutulma enerjisi,  finansal ve maddi güvenlik arzunuzu, tetikleyecektir. Değişen bütçe planlarınızı yönetmek için elden gelenin en iyisini yapma çabası içinde olabilirsiniz. Bu dönem biraz daha ön planda olup, sahnede kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Bunu fiziksel anlamda da kendinizde yapacağınız yeni değişimler ile çevrenize hissettireceksiniz.

Yay: 

Bu hafta yakın arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte daha keyifli vakitler sizi bekliyor olacak. Yakınlarınıza ayıracağınız zaman size ihtiyacınız olan pozitif enerjiyi daha çok sağlayabilir. Diğer yandan iş çevrenizdeki arkadaşlıklarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çevrenizdeki iş arkadaşlarınızla ilgili egosal çatışmalar bu hafta daha sert bir şekilde söz konusu olabilir. 


Oğlak:

Düğümlenmiş bir konunun üstesinden gelmek istiyorsanız, şimdi yardım almak için en iyi zaman. Kendi başınıza kararlar alma konusunda geçmiş otoriter alışkanlıklarınızı bırakıp kolektif ortaklıkları denemeniz size fayda sağlayacaktır. Hayatınızı bu kadar kontrol altına alma çabası çevrenizden size gelebilecek özel tekliflerin de önünü kesiyor olabilir.

Kova:


Kişisel kararları keskin bir şekilde alacağınız bu süreçte başkalarının fikirleri sizi etkilemesin. Duygusal anlamda çevrenize danışmak yerine sadece kendi kalbinize odaklanın. Zor bir süreç geçirdiniz ama sonuna geliyorsunuz. Sonunda emekleriniz övgü ve hayranlık uyandıracak. Sabırla geçirdiğiniz günlerin boşa gitmesine izin vermeyin. 


Balık:

Bu hafta ailenizle bir plan gerçekleştirmek, stresten sıyrılmanıza yardımcı olacaktır. Ev hayatınızı daha öncelikli bir hale getirmek, yakınlarınızla kaliteli zaman geçirmek size tutulma sürecinde iyi gelecektir. Dış etkenler hayatınızda fazlaca yıpratıcı olduysa, tutulma sonrası bunu değiştirmek için gerekli enerjiye sahip olacaksınız. Harekete geçme zamanı.

Kaynak: 21 OCAK 2019 AY TUTULMASI - Çağın Erenoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler