Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

BU HAFTA ESAS BAYRAM GÖKYÜZÜ’NDE

 

Zira artık Güneş tutulmalarını bıraktı, rahatladı ve tüm ihtişamıyla çalışkan, titiz ve üretken Başak burcuna geçiyor. Bu esnada bizim için önemli ve gerekli olanları tüm konuların altını çizerek, faydalı konuların detaylarını hatırlatıyor ve onları hayatımızda tutma konusunda önerilerde bulunuyor.

Bu bayramla birlikte özellikle Başak ve yükselen Başaklar için en verimli ve en faydalı dönem başlıyor. Eğer diğer burçlar da bundan nasiplenmek istiyorlarsa çevrenizde tanıdığınız bir başağa sıkı, sıkı sarılın derim. Bayramın kapılarını Güneşle beraber Ay da bize sonuna kadar açıyor. Bu hafta meydana gelecek olan ihtişamlı Dolunay ile birlikte adeta gezegenler sahnede kendi şovlarını en parlak şekilde sunuyorlar. Duygusal ve romantik günler bizi beklemekte… Güneş ile Uranüs arasındaki dinamik açı sayesinde farklı yeni hareketlerin yaşanacağı bir bayrama giriyoruz kuşkusuz.

 Güzel bir tatil ve dinlenmeye odaklanmışken, şaka yaparmış gibi, Güneş ile Satürn arasındaki uyumlu görünüm sayesinde ise ayrıca hafta boyunca kariyer konusunda istikrarlı ve sağlam adımlar atabileceğiz. Bu da bayram tatilinde çalışmak zorunda kalanların müjdesi olsun.

Gelelim tüm burçlar için ayrıntılı bayram tatili analizine…

KOÇ: Kurban bayramındaki koçlar bu hafta önemli ve özel bir takım kararlar alacaksınız. Malum Merkür retrsosundan etkilenmiştiniz ama bu rutin dönem artık geride kaldı. Geçmişte kalan bir ilişki yine gün yüzüne çıkabilir çünkü ay düğümleri bu hafta söz konusu olacak ve hayatınızdaki önemli olan kişiyi karşınızda bulacaksınız. Venüs karesi yaşayacağınız bu hafta liderlik ve kişisel tutumlarınızdan sıyrılıp bayram haftasını daha iyi idare edebilirseniz karlı çıkacaksınız.
 

BOĞA: Boğalar bu hafta ilişkiler konusunda daha özverili olmanız gereken bir süreç içerisine giriyorsunuz. Kariyerinizle ilgili bir takım haberler alabilirsiniz ve buna bağlı finansal durumları idare etmek zorunda kalabilirsiniz. İçsel motivasyonu bu hafta dengeli tutmaya çalışın çünkü bu bayram sizin için hareketli geçecek. Kendinize iyi gelecek insanlarla daha çok vakit geçirmeniz size oldukça faydalı olacaktır.

İKİZLER: Bu hafta yönetici gezegeniniz olan Merkür’ün artık kendini toplaması ve harekete geçmesi ile derin bir nefes alabilirsiniz. Enerjinizi kazanacağınız ve depolayacağınız güzel bir haftaya başlıyorsunuz. Salı ve Çarşamba günleri özellikle ilişkilerinizi daha iyi yönetmeniz gerekiyor çünkü uzunca zamandır geçmişe takılarak bazı kararlar ve tavırlar sergilediniz. Yeni Merkür enerjiniz ve Dolunay etkisi bu hafta çevrenizi şaşırtabilir.

YENGEÇ: Özellikle Salı gününden sonra partneriniz ve ailesi ile daha yoğun ilişkiler söz konusu olabilir. Bu durumda bir takım stresleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Karşınızdaki insanlar sizden Yengeç burcunun karakteristiği olan anaç duyguları ve sahiplik kavramlarını size sorgulatabilir. Malum Dolunay haftası duygusal olarak kendinizi biraz daha baskı altında hissedebilirsiniz. Daha dışa dönük hareketler ile daha paylaşımcı duygular içinde olursanız haftanız çok daha keyifli geçecektir.

ASLAN: Yılın son Güneş tutulmasını atlatan Aslanlar için artık güzel bir tatil haftası geliyor. Son zamanlarda yoğun bir enerji değişimi yaşadınız. Gerek maddi, gerek manevi konularda yeni disiplin kararları aldıktan sonra yeni başlayacak haftada kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Kariyerinizle ilgili telefonlar ve haberler alabilirsiniz. Ekonomik koşullar ve harcamalar söz konusu olabilir. Kendinizi bu hafta daha fazla şımartabilirsiniz.

BAŞAK: Bu hafta belki de en romantik günler sizi bekliyor. İlişkilerinizde, evlilikle ilgili konularda romantik rüzgârlar esmeye başlıyor. Daha huzurlu, anlayışlı, romantik günler tatil haftanızı unutulmaz kılabilir. Eğer hayatınızda önemli bir kimse yok ise bu haftaki Dolunay size yabancı ülkeden, farklı dinden, yurt dışında yaşayan bir partner tanıştırabilir. İlişki konusunda titiz davranan siz Başaklar bu hafta oldukça rahat ve huzurlu zaman geçireceksiniz.;

TERAZİ: Güzel bir bayram haftası olacak sizler için zira Venüs Terazi burcunda ışıl, ışıl ışıldamakta. Hafta içerisinde Venüs’ün size verdiği pozitif enerji ile ilişkilerinizde daha aktif olmak ve yeni ilişki potansiyeliniz varsa ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz. Saygıyı ve değeri ön planda tutarak çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçire bilirsiniz. Sizin için mühim olan dengeli ve tutarlı olmaktır bu hafta içerisinde tutku ve heyecana çok kapılmadan dengenizi sağlamanız önemli.

AKREP: Bu hafta içerisinde parasal ve finansal konularınız ön planda olacak. Bu konularda fikir almak ve danışmak için yakın çevreniz ve ailenizle daha uzun temaslar içerisinde olabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkilerde daha yapıcı ve destekleyici tutumlar içinde olabilirsiniz. Taşınma ve yer değiştirme gibi konular gündeme gelebilir. Bu yer değişikliği hem sizi hem çevrenizi sürpriz bir şekilde etkileyebilir ama böylesine büyük planlarınız varsa yakın bir tanıdığınız destek konusunda da sizi şaşırtabilir.

 

YAY: Bu hafta Ay yay burcunda, duygusallık ve seziler yay burçlarında ve yükseleni yay olanlarda oldukça artabilir. Sezgileriniz ve öngörülerinizin faal olduğu bir haftaya giriyorsunuz. Duygularınıza kulak vermeniz karşınıza çıkabilecek olası durumlarda tedbir almanızı sağlayacaktır. Yaylar için bu hafta önemli olan organize olabilmek ve planlı hareket edebilmek. Tedbiri sağlayacak yaylar için her iş oyuna dönüşür.

 

OĞLAK: Bu hafta dolunayla içsel olarak normalden biraz daha duygusallaşabilirsiniz, bayram temasıyla belki daha kalabalık ortamlarda bulunmak, aileniz ve yakın çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Oğlak burçları Zodyak’ın en disiplinli ve en ciddi çalışan elemanlarındandır dolayısıyla tatilleri en çok hak eden ve en güzel tatil değerlendiren burçlardandır. Mars hali hazırda Oğlak burcuna ilerlemişken bu hafta onları şüphesiz daha hareketli bir bayram bekliyor.

 

KOVA: Uzunca bir dönemdir retroda olan Merkür ilerleme pozisyonuna geçiyor ve sizin ilişkiler evinize hareket ediyor. Özellikle Salı günü sosyal çevrenizden destek alabileceğiniz ve belki de uzun zamandır görmediğiniz kişiler ile bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Ailenizle ilgili bir takım kararlar verme durumunda olabilirsiniz. Bu hafta daha makul ve analitik hesaplarla bitirmek istediğiniz bazı projeleri kafanızda noktalarsanız rahat edeceksiniz.

BALIK: Bu hafta size diğer burçlara göre biraz daha önemli başlayacak çünkü Balık burcunda bir Dolunay meydana geliyor ve odak noktasında ortaklıklar söz konusu. İşinizle alakalı henüz bitmemiş ya da sizin gözünüzde finali olmuş fakat bazı eklemeler ve revizeler ile yeniden yapılandırmalar söz konusu olabilir. Tatilde de mail mi gelir, müdür mü arar demeyin. Bu trafik kendinizle ilgili hobiler ve aktivitelerle alakalı da olabilir.

 

            Bu güzel bayram haftasında herkese mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir tatil dileyerek gökyüzündeki ihtişamlı Dolunay’ın keyfini çıkarmanızı tavsiye ederim. Bu hafta yapacağınız tatilde imkânınız varsa daha fazla dışarı çıkın, daha fazla açık alanlarda zaman geçirin bu hafta ve bırakın romantik dolunay gökyüzünden gecelerinizi cömertçe aydınlatsın…

Önceki ve Sonraki Yazılar