BURHAN KUZU'DAN ÇAĞRI: YENİ PARTİ KURULMASI CHP'NİN İŞİNE YARAR

BURHAN KUZU'DAN ÇAĞRI: YENİ PARTİ KURULMASI CHP'NİN İŞİNE YARAR

AK Parti'nin kurucu üyeleri arasında yer alan Anayasa hukukçusu Burhan Kuzu, yeni parti kuracakları iddia edilen Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na "geri dönün" çağrısı yaparak bu partilerin kurulmasının CHP'yi iktidara taşıyacağını öne sürdü

2002 ve Haziran 2015 tarihleri arasında AK Parti kadrolarından İstanbul milletvekilliği yapan Burhan Kuzu, yeni parti kuracakları bilinen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Bakan Ali Babacan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na uyarı mahiyetinde bir çağrıda bulundu.Burhan Kuzu, Onuncu Köy'de Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtladı.

Üç isme de tepki gösteren Kuzu, "Bu partilerin kurulması CHP'yi iktidara taşır. Bu millette bunu görecek. Bu partileri daha çok sol kanallar pohpohluyor. Ben bunu böyle görüyorum. Bu CHP'nin işine yarar." ifadelerini kullandı.

 

"GELİN BERABER ÇALIŞALIM"

"Biz onlara çağrıda bulunduk" açıklamasında bulunan Burhan Kuzu, "Gelin beraber çalışalım. Bizim de hatamız olabilir, insan hâli gayet doğaldır. Bir sıkıntı varsa gelin birlikte sil baştan yapalım." ifadelerini kullandı.

 

"PARTİ KURSUNLAR GELSİNLER..."

Yeni parti kuracağı iddia edilen Gül, Davutoğlu ve Babacan'ın bugünkü konumlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sayesinde geldiğini ifade eden Kuzu, "Hiçbiri müstakilen gelemezler. Parti kursunlar gelsinler bakalım. Gelebiliyorlar mı?" dedi. Kaynak: AKP'li Burhan Kuzu tutuştu: Geri dönün! Parti kurulması CHP'yi iktidara taşır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler