Burcu Esmersoy'un yediği son ekmek.

Burcu Esmersoy'un yediği son ekmek.

Formunu, 21 yıldır yemediği beyaz ekmekle koruduğunu söyleyen Burcu Esmersoy'un açıklamasına, sosyal medya kullanıcılarından esprili bir yanıt geldi

Formunu, 21 yıldır yemediği beyaz ekmekle koruduğunu söyleyen Burcu Esmersoy'un açıklamasına, sosyal medya kullanıcılarından esprili bir yanıt geldi. Kullanıcılar, Esmersoy'un yıllar önce Didem klibinde yediği ekmeğin görüntülerini paylaşarak, "Burcu'nun son yediği ekmek" şeklinde yorum yaptı.

Yıllara meydan okuyan fiziği ve güzelliği ile genç kızlara taş çıkartan Burcu Esmersoy, son yaptığı açıklamada, formunu korumak için katı kuralları olduğunu söylemiş, şu açıklamayı yapmıştı: "Beyaz ekmeği hayatımdan çıkaralı çok oldu. 21 yıldır ağzıma koymuyorum."

2-146.jpg

1-163.jpg

SANDVİÇLİ KLİBİ ESPRİ KONUSU OLDU

Hayranlarını şaşkına çeviren 44 yaşındaki Esmersoy'un açıklaması sonrası sosyal medya kullanıcılarından da esprili bir paylaşım geldi. 1998 yılında Azeri kızı Günel'in Didem şarkısının klibinde oynayan ünlü sunucunun, klipte sandviç yediği görülmüştü. O anları hatırlayan kullanıcılar, klipteki görüntüleri yayınlayarak, "Burcu Esmersoy'un son yediği ekmek bu olabilir", "Burcu'nun ekmek yediği son anları bulduk" şeklinde yorumlarda bulundu. Esprili paylaşım, sosyal medyanın çok konuşanları arasına girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler