Burak Yılmaz'dan sözleşme açıklaması!

Burak Yılmaz'dan sözleşme açıklaması!

Fransa'da şampiyonluğa koşan Lille'de Burak Yılmaz performansıyla göz dolduruyor. Taraftarların gözdesi haline gelen Burak Yılmaz için Süper Lig devinin devreye girdiği iddia edildi

Burak Yılmaz geleceği hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Öte yandan Burak Yılmaz Ligue 1'de ayın oyuncusu seçildi.

Burak Yılmaz fırtınası Fransa'da devam ediyor. Lille'de attığı gollerle maça damga vuran Burak Yılmaz gösterdiği performans ile Fransız taraftarların gözdesi durumunda.

ŞAMPİYONLUK HAFTASI 
Fransa Ligue 1'de sezonun bitimine 1 hafta kala Lille, 80 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. En yakın takipçisi PSG ise 79 puanla ikinci sırada yer alıyor. Son hafta ise Lille, Angers ile deplasmanda karşı karşıya gelirken PSG ise Brest'e konuk olacak.

AYIN OYUNCUSU SEÇİLDİ 
Özellikle son haftalarda takımını sırtlayan Burak Yılmaz, Fransa'da takdir gördü. Lille forması giyen milli futbolcumuz Burak Yılmaz, Ligue 1'de ayın oyuncusu seçildi.

'KORKMAYIN! BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ' 
Milli yıldızımız Burak Yılmaz'ın sürüklediği Lille'in St. Etienne ile berabere kalıp puan kaybettiği maçın ardından yaptığı konuşma ortaya çıktı. Şampiyonluğunu ilan etmek için son maçı kalan Lille'in golcüsü Burak Yılmaz, maç sonunda takım arkadaşları ile soyunma odası koridorlarında "Korkmayın! Haftaya biz şampiyon olacağız. Göreceğiz, göreceksiniz, herkes görecek!" sözlerini kullandı.

GELECEĞİ HAKKINDA KONUŞTU 
Lille formasıyla oldukça iyi bir performans sergileyen ve ligde şampiyonluğa koşan Burak Yılmaz, Fransız ekibindeki geleceği hakkında konuştu.

'BİR YIL DAHA BURADAYIM' 
Takımda kalmak istediğini dile getiren yıldız golcü transferi konusunda, "İki yıllık bir sözleşmem var. İster birinci ister ikinci bitirelim, çok güzel bir yıl geçirmiş olacağız. Kontratta hala bir yılım var, buradayım" dedi.

YENİDEN SÜPER LİG İDDİASI
Burak Yılmaz ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken yıldız golcünün sezon sonunda Süper Lig'e geri dönüş yapacağı iddia edilmişti. Burak Yılmaz'ın Türkiye'de hangi takıma transfer olacağı da ortaya çıktı.

GALATASARAY İDDİASI 
Burak Yılmaz sezon başında alacaklarından vazgeçerek bonservisini eline almış ve Beşiktaş'tan Lille macerasına yelken açmıştı. Yıldız forvetin Türkiye'deki yeni adresinin Galatasaray olacağı iddia edildi.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI
Burak Yılmaz'a yakınlığı ile bilinen ünlü spor yorumcusu Sinan Engin canlı yayında bombayı patlatmıştı. Engin, 'Burak Yılmaz sezon sonunda Galatasaray'a gelirse, şaşırmayın' demişti. Bu açıklama sonrasında Burak'tan sürpriz bir hareket geldi.

HEYECANLANDIRAN HAREKET 
Öte yandan yıldız futbolcu, Galatasaray'a yakın bir sayfanın "Burak Yılmaz, sezon sonu gelebilir" ifadelerinin yer aldığı paylaşımı beğendi. Burak Yılmaz'ın bu hareketi Galatasaray taraftarını heyecanlandırırken transfer iddialarını da güçlendirmişti.

BECKHAM YAKIN TAKİBE ALDI 
Fransa'da ve A Milli Takım ile gösterdiği müthiş performans sonrası transfer iddiaları gündeme gelen Burak Yılmaz, Kuzey Amerika Futbol Ligi takımlarının transfer radarına girdi. David Beckham'ın sahibi olduğu MLS Doğu Konferansı takımı Inter Miami'nin yanı sıra New York City ve Batı Konferansı'nda yer alan Los Angeles Galaxy, milli futbolcu için transfer planı yapıyor.

BURAK YILMAZ’DAN MÜTHİŞ KATKI
Sezon öncesinde Beşiktaş’tan ayrılarak Fransız ekibi Lille’e transfer olan milli futbolcu Burak Yılmaz, 32 maçta görev yaptı. 35 yaşındaki forvet bu maçlarda 17 gol kaydetti. Burak Yılmaz, 5 tane de asist yaparak 22 gole direkt etki etti.


7 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ 
2012 yılında Trabzonspor'dan Galatasaray'a 7 milyon euro bonservis ile transfer olan Burak Yılmaz, sarı kırmızılı takımda 2016 Şubat'ına kadar oynamıştı. Galatasaray formasıyla 2 lig şampiyonluğu yaşayan 35 yaşındaki Milli golcü, 3 kez de Türkiye Kupası kaldırmanın sevincini yaşadı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler