Bülent Turan Ak Parti içinde FETÖ'cüler olduğunu itiraf etti!

Bülent Turan Ak Parti içinde FETÖ'cüler olduğunu itiraf etti!

Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan Ak Parti içinde FETÖ'cüler olduğunu itiraf etti: " Ak Parti içinde FETÖ'cüler vardı, biz onları bulduk ve kovduk, ayrıldılar. " dedi.

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Ak Parti içinde FETÖ'cüler olduğunu itiraf etti. Habertürk televizyonunda Kübra Par'ın sorularını cevaplayan Turan ilginç açıklamalarda bulundu: "Ak Parti içinde FETÖ'cüler vardı. Biz onları bulduk ve kovduk. Partiden de ayrıldılar." dedi.

Son günlerde Ak Parti'nin kurucularından ve Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyelerinden Bülent Arınç ile görevinden alınarak yerine kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk üzerinden polemik yaşayan Bülent Turan, Habertürk televizyonunda kameraların karşısına geçti.

Bülent Turan'ın açıklamalarının satır başları: 

Ak Parti içinde FETÖ'cüler vardı. Biz onları bulduk ve kovduk!

Habertürk televizyonunda Kübra Par'ın sorularını cevaplayan Turan ilginç açıklamalarda bulundu: "Ak Parti içinde FETÖ'cüler vardı. Biz onları bulduk ve kovduk. Partiden de ayrıldılar." dedi.

Terörle Bağlantılı Kimseye Saygı Duyamayız

Bülent Arınç'ın Ahmet Türk'le ilgili açıklamalarının yanlış olduğunu savunan Bülent Turan, ellerinde Ahmet Türk'ün terörle bağlantısına dair belgeler olduğunu ileri sürdü. Terör bağlantılı olan hiç kimseye de saygı duyamayacaklarını söyledi.

Seçimi İmamoğlu'na Hediye Ettik

Turan açıklamalarının devamında Ak Parti'nin kısa sürede toparlanacağını, son yapılan yerel seçimlerde İmamoğlu'nun da aslında İstanbul'da seçim kazanmadığını, seçimi İmamoğlu'na hediye ettiklerini ileri sürdü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler