Boupendza transfer piyasasını karıştırdı!

Boupendza transfer piyasasını karıştırdı!

Üç büyüklerin peşinde olduğu Boupendza, transfer piyasasını karıştırdı

Atakaş Hatayspor ile Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu gol kralı olarak tamamlayan Gabonlu golcü Boupendza'da son dakika gelişmesi yaşandı. Transferde adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Gabonlu futbolcunun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

BOUPENDZA BOMBASI PATLADI 
Süper Lig'de 2020-2021 sezonu attığı gollerle damga vuran Aaron Boupendza ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de ilgi gösterdiği Gabonlu futbolcunun transferinde flaş gelişme yaşandı. İşte detaylar...
2ADINDAN SÖZ ETTİRMEYİ BAŞARDI


ADINDAN SÖZ ETTİRMEYİ BAŞARDI 
Atakaş Hatayspor'un sezon başında Fransız ekibi Bordeaux'tan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Boupendza, Süper Lig'de attığı gollerle adından söz ettirmeyi başardı.

HÜCUMUN HER BÖLGESİNDE OYNUYOR 
Hücumda her bölgede görev yapabilen Boupendza, Mame Diouf ile müthiş bir ikili oluşturdu ve Hatayspor'un Süper Lig'deki başarısında önemli rol oynadı. Gabonlu futbolcu attığı 22 golle Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun gol kralı oldu.

G.SARAY VE F.BAHÇE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ 
Süper Lig'de attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Boupendza için ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe, Hatayspor ile görüşme gerçekleştirmiş fakat yapılan görüşmelerden sonuç alınamamıştı.

KRASNODAR, BOUPENDZA İÇİN GELMİŞTİ 
Rusya Premier Lig ekiplerinden Krasnodar'ın görüşmelere başladığı hatta transferi için Hatay'a kadar gelip Hataysporlu yöneticilerle görüşme gerçekleştirdiği Boupendza devre arasında flaş bir karara imza atarak kariyerine Türkiye'de devam etmek istediğini açıklamış ve Bordo Beyazlı ekipte kalma kararı almıştı.

HATAYSPOR 10 MİLYON EURO İSTİYOR 
Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Boupendza hakkında yaptığı açıklamada oyuncuya Türkiye'den ve Avrupa'dan birçok takımın ilgi gösterdiğini ve Gabonlu futbolcu için 10 milyon Euro istediklerini ifade etmişti.


CELTIC RESMEN DEVREDE 
Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Boupendza için ülkesi Gabon'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Gabonrewiev'da yer alan habere göre İskoçya Premier lig ekiplerinden Celtic, Aaron Boupendza için Hatayspor'la görüşmelere başladı.

İLK TEKLİF 6.5 MİLYON EURO 
Haberin detayında Celtic'in Boupendza için Hatayspor'a 6.5 milyon Euro önerdiği ve pazarlıkların devam ettiği ifade edildi. İskoç ekibinin ligde kaçan şampiyonluk sonrası transferde flaş adımlar atmak istediği kaydedildi.


G.SARAY VE F.BAHÇE'Yİ DE DUYURDULAR 
Haberde Celtic'in dışında Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe, Boupendza ile yakından ilgileniyor. Oyuncunun ilk tercihinin ise Türkiye'de kalmak olduğu ve Türkiye'den gelecek tekliflere daha sıcak baktığı vurgulandı.

HATAYSPOR İLK TEKLİFİ REDDETTİ 
Celtic ile Atakaş Hatayspor arasında pazarlıkların devam ettiği aktarıldı. İskoç ekibinin 6.5 milyon Euro önerdiği fakat Atakaş Hatayspor'un bu teklife sıcak bakmadığı belirtildi. Celtic'in Boupendza için 8 milyon Euro civarında yeni bir teklif yapması bekleniyor.


RUS TAKIMLARI DA TALİP OLDU 
Aaron Boupendza ille Galatasaray, Fenerbahçe, Celtic ve bazı Rus ekipleri yakından ilgileniyor. Gabonlu futbolcunun Galatasaray veya Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği belirtildi.

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO 
Boupendza 36 lig karşılaşmasında 22 gol atıp 1 asist yaptı. Golcü futbolcu özellikle ligin ilk yarısında oynanan Antalyaspor karşılaşmasında attığı 4 golle yıldızlaşmış ve asıl çıkışı bu maçtan sonra yakalamıştı. Boupendza'nın piyasa değeri ise 7 milyon Euro...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler