BİZ DEVLETİZ…!

Sevgili okuyucularım hepinize iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.

Yazımın başlığı ülkemizi uzun yıllardır,işgal etmeye çalışan güçlerin memleketimizde milletimize ve devletimize hasar veren bir düşünce yapısının zorlamalarla,gasblarla,suikast ve sabotajlarla  yarattığı travmada kullanılan slogan cümle.

Biz DEVLETİZ.

Terör şuçları nasıl milletin ve devletin bağımsızlığını bölünmez bütünlüğünü hedef alıyorsa,ORGANİZE ŞUÇ dediğimiz örgütlenmelerde aynı şekilde devletimizin ve milletimizin bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü farklı bir kulvardan uluslararası stratejik anlamda hedef alan sinsi bir organizasyonlar sinsilesidir.

Organize suçun terör örgütlerinden biraz daha farklı durumu,devlet içinden destek alan,kendini devletin yerine koyan bazı devlet görevlilerinin siyasi ve ekonomik çıkar sağlamak  için dışardaki bu yapılara destek vermesi ile genelde ortaya çıkan büyük SUÇ organizasyonları.

Tabi bunu burda kısa anlatımla vermek gerekli bu organizasyonların boyutu tepeden aşağıya farklı büyüklükte çok büyük uluslarararası yapılanmalar olduğu gibi mahallenizdeki basit bir kahvede olan hadiselere kadar halka,millete ulaşan şuç yapılanmaları.

Bunlar pisikolojik prokobanda faaliyetleri ile vatandaşa şirin gösterilmeye çalışılsada,aslında milletimizde devletimizde bunları iç yüzünün pisliğini ve karanlığını çok iyi biliyor ve görüyor.

Bu hafta başında İÇ İŞLERİ BAKANIMIZ sayın SÜLEYMAN SOYLU beyefendinin ANTALYA ilimizde yaptığı ORGANİZE ŞUÇ , KAÇAKÇILIK  ŞUBELERİ müdürleri ile yaptığı büyük seminerde başlık olarak şu cümleleri söyleme dökmüştür.

Kendini devlet yerine koyarak millete şekil yaparak çöken herkese biz çöküceğiz.

Gerçek bir devlet insanının söyleyeceği söz budur,yapıcağı eylemde her zaman bu olmalıdır.

Çünkü bu MİLLETİN ve DEVLETİN bekasıdır.

Uluslararası alanda ve ülke içinde sokakların kaldırımların tozunu yutarak yaşadım,çok hadiseye çok tecrübeye sahip oldum alaylı bir şekilde.

Organize şuç yapılarının devletin dibine nasıl dinamit koyduklarını gördüm yaptıkları eylemlerle.

Aslında size çok canlı yaşanmış örnekler verebilirim,ama vermeyeceğim çok uzun olur yazı.

Kısa olarak bir hadiseden bahsedeceğim,2011 yılında KURTLAR VADİSİ PUSU dizisinde bir eski asker kişilik beraberindeki bir yapı için 1000 kişilik bir özel ordu kuruyor.

Bu orduyu üyesi olduğu örgüt yapısına bir stadyumda sergilerken içlerinde birde BAYAN yönetici var şu aktivasyonu yapıyor.

Önce 1000 kişilik orduyu tekmil alacak düzene getiriyor ve bu ordu yapısına arkasına aldığı içlerinde bayanda olan  örgüt yöneticilerine şu açıklamayı yapıyor.

ASLANLARIM bu 1000 kişi ile yüzbin kişi,yüzbin kişi ile milyonları esir alıp hakimiyetimiz yönetimimiz altına sokup her şeyi ülkede biz yöneteceğiz.

Bunu o tarihlerde oynatan KURTLAR VADİSİ ülkemizde böyle bir oluşum kuruluyordu onun içinmi bunu dizide yer verdi bu konuya.

İşte DERİN AMERİKA ve SİYONİZİM ülke içinde bu tip organizasyonları sokuyorki ülke bekasını bu tip canlı yapılarla yok etmek için.

Ben çocukluğumda günlük hayatın içinde küçük amerikada yaşarken her gün evinin önünden geçerken rahmetli MURAT BAYRAK beyin kamplarında eğitilmiş komandolar,özel kay cinsi kurt köpekleri,Land Rover özel zırhlı jiplerin önünden geçerdim.

İki ev sonrasında aynı sırada rahmetlik ÜZEYİR GARİH beyin evi vardı.

Özel ordular,özel yapılar şuçu özelleştirmek ve siyasal kılıflara sokmak bunu ORGANİZE edenlerede, milletede,devletede en büyük zararı verdi ülkenin bekasını sarstı.

Heleki devlet içindeki ŞANTAJ organizasyonları ülke bekasının en büyük düşmanı.

Devlet içine nüfus etmiş şantaj çeteleri ülkenin siyasi,ekonomik,askeri konularında en tehlikeli ORGANİZE SUÇ yapıları.

Mahallesindeki zavallı sorunlu  bir genci dövüp bunu sosyal medyada yayınlayarak güç gösterisi yapan mahalle kahvehanesindeki basit bir şuç organizasyonunun devamı PİRAMİTİN en tepesine kadar ORGANİZE ŞUÇ mücadelesinde yol alıyor.

Gerçek bir mücadelede..!

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum