Bitcoin güne nasıl başladı?

Bitcoin güne nasıl başladı?

Bitcoin yeni günde 66,624 dolar, Ethereum 3.467 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Kripto para piyasasının toplam değeri 2,43 trilyon dolar; Bitcoin'in piyasa değeri 1,3 trilyon dolar ve Ethereum'un piyasa değeri 417 milyar dolar seviyesinde. İşte detaylar...
Bitcoin yeni günde 66,624 dolar, Ethereum 3.467 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Kripto para piyasasının toplam değeri 2,43 trilyon dolar; Bitcoin'in piyasa değeri 1,3 trilyon dolar ve Ethereum'un piyasa değeri 417 milyar dolar seviyesinde.

CoinTR Araştırma Departmanı’nın derlediği bilgilere göre,

FED Başkanı Jerome Powell, kripto para konusunda ilginç bir açıklama yaptı. Powell, gazetecilerin sorusu üzerine, bankanın gizli bir şekilde merkez bankası dijital para birimi (CBDC) üzerinde çalışmadığını belirtti.

Powell, "CBDC üzerinde çalıştığımızı ve burada gizli bir laboratuvarımız olduğunu, bir anda Kongre'ye sürpriz yapacağımızı söylemek yanlış. Böyle bir şey yok." dedi.

Daha önce Senato Bankacılık Komitesi'ne benzer açıklamalarda bulunan Powell, merkez bankası dijital para birimini benimseme veya tavsiye etme konusunda "hiçbir yerde olmadıklarını" belirtti. Ancak, Powell merkez bankası dijital para birimi ve dijital ödemelerle ilgili konuları inceleyen ekibe sahip olduklarını açıkça ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler