Birlikte kaçtığı 3 çocuklu kadının kocasını sokakta görünce kurşun yağdırdı

Birlikte kaçtığı 3 çocuklu kadının kocasını sokakta görünce kurşun yağdırdı

Konya'da evli ve 3 çocuk babası Mehmet A. arkadaşının karısıyla birlikte kaçtı. Bir süre sonra kadın kocasına geri döndü. Bu sabah arkadaşıyla karşılaşan Mehmet A, aralarında çıkan tartışma sonrasında tabancayla vurarak yaraladı.

Karatay ilçesine bağlı Ovakavağı Mahallesi'nde oturan, 3 çocuk annesi Sariye Ö. çiftçi eşi Hasan Ö.'nün arkadaşı, evli ve 3 çocuk babası kamyon şoförü Mehmet A. ile yaklaşık 1 yıl ilişki yaşamaya başladı.

ÇOCUKLARINI DA ALIP EŞİNİN ARKADAŞINA KAÇTI

Çocuklarını alan Sariye Ö., Mehmet A. ile birlikte geçen yılın Ekim ayında kaçtı. Bunun üzerine Hasan Ö. önce jandarmaya gidip şikayette bulundu daha sonra da televizyon programına katıldı.

40 GÜN SONRA GERİ DÖNDÜ

Sariye Ö. de yaklaşık 40 gün sonra çocuklarıyla birlikte eve döndü ve eşi Hasan Ö. ile tekrar beraber yaşamaya başladı. Hasan Ö. bu sabah kuzeni Mevlüt Ö. ile birlikte ürettiği pancarı teslim etmek için fabrikaya gitti. Hasan Ö. bu sırada yolda Mehmet A. ile karşılaşınca aralarında tartışma çıktı.

KARŞILAŞINCA KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet A., kamyonundan aldığı tabancayla Hasan Ö. ve Mevlüt Ö.'ye ateş etti. Mevlüt Ö. boynuna, Hasan Ö. de sırtına isabet eden mermilerle yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Mehmet A., polis ekiplerince gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler