Bahçeli'nin elinin öpülmesine parti içinden tepkiler

Bahçeli'nin elinin öpülmesine parti içinden tepkiler

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpmesi bazı İyi partililer tarafından tepki ile karşılandı.


İyi Parti Kurucularından Abdullah Alagöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

İYİ PARTİ mensupları bu durumu hiçbir şekilde içine sindiremez. 

Alanlarda saldırılara maruz kalmamıza sebep olan, sivil kuruluşlarımıza her türlü baskıyı yapan, devletin bizi fişlemesi için çaba gösteren liderimize ve partimize her türlü hakareti yapan birine bu yapılmamalıydı.

iyi1.jpg

Kabul etmiyorum

İYİ Partili Murat Ağırel ise hem Bahçeli''nin elinin öpülmesini hem de İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün yemin metnini okuduktan sonra Bozkurt işareti yapmasını eleştirdi.

Yasin Öztürk, sosyal medya paylaşımıyla iki isme de tepki gösterdi. Ağırel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Ben İYİ Parti üyesi olarak bu görüntüleri kabul etmiyorum... Ben solcu gelenekten gelen bir Kemalist olarak yemin töreninde sol elimi kaldırsam ne düşünülürse ben de şu anda onu düşünüyorum... MHP de daha önce siyaset yapmış olabilirsiniz ancak bunca olay yaşanmışken el öpme nedir? Kesinlikle kabul etmiyorum ve şiddetle protesto ediyorum. İYİ Parti MHP değildir” diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler