Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun "İttifakı bozmak istiyor" sözlerine yanıt

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun "İttifakı bozmak istiyor" sözlerine yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Ayrılacaksın, belki de ayrılma zemini arıyor. Bahçeli, çünkü MHP’nin oylarında ciddi bir düşüş var” sözlerine, "Cumhur İttifakı devam edecek. Cumhur İttifakı 2023 yılında inşallah

MHP lideri Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin; “Kılıçdaroğlu Olay TV’de ‘İttifakı bozmaya zemin hazırladığınız iddiasında bulundu. Böyle bir niyetiniz var mı?” sorusunu yanıtlayan Bahçeli, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Bey'in bir çok konuda ortaya koymuş olduğu görüşler zannediyorum inandırıcılığı olmayan, bir gündem oluşsun da nasıl oluşursa oluşsun inancıyla yapmaya çalıştığı bir çalışma. Cumhur İttifakı devam edecek. Cumhur İttifakı 2023 yılında inşallah tekrar iktidar olacak" dedi.

Bahçeli, “Neye bağlıyorsunuz, bozma gayretleri mi?” sorusuna ise, Kılıçdaroğlu'nun T24'te Murat Sabuncu'ya yaptığı "Telefonlarım dinleniyor" açıklamasına atıfta bulunarak, "Telefonu nasıl dinlenmişse bunu da öyle dinlemişler demek ki" karşılığını verdi.

Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin "HDP kapatılsın" çıkışına ilişkin Cumhur İttifakı'nda görüş ayrılıkları olduğu yorumunu yapmış, "O zaman senin bu ittifakta ne işin var. Ayrılacaksın, belki de ayrılma zemini arıyor Bahçeli, çünkü MHP’nin oylarında ciddi bir düşüş var" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler