BAHÇELİ İSTEDİ ANDIMIZ DİLEKÇESİNİ VERENLER GÖREVDEN ALINDI

BAHÇELİ İSTEDİ ANDIMIZ DİLEKÇESİNİ VERENLER GÖREVDEN ALINDI

Öğrenci Andının kaldırılması konusunda Milli Eğitim Bakanlığı'nın verdiği itiraz dilekçesinde bulunan isimler konusunda çok sert bir çıkış yapan ve "Bu dilekçe tarihe ihanettir" şeklinde konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu çıkışı ardından dilekçeyi

MHP Lideri Devlet Bahçeli dün Meclis Grup toplantısında Milli Eğitim Bakanlığı'nın Andımızın kaldırılması için gönderdiği itiraz dilekçesindeki "Türk milleti,bilincine en geç ulaşan topluluktur" ifadelerine çok sert tepki göstermişti.

Bahçeli "Bu değerlendirme tarihe ihanettir" derken dilekçeyi verenler için "Siz nerenin piyonusunuz" demişti.

Ve Bahçeli'nin bu sert çıkışından sonra bugün 'Öğrenci Andı' davasıyla ilgili Danıştay'a sunulan temyiz dilekçesi metninde kusuru bulanan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü ile iki avukatın görevine son verildi.

Bahçeli dün grup toplantısında "' Türkleri millet bilincine en geç ulaşan topluluk olarak değerlendirmek tarih inkarı, tarih ihmali, tarih ihanetidir. Unutmayınız ki, tarihimiz mührü sökülmemiş bir hazinedir. Bu hazinenin talanına müsaade etmeyeceğiz, bu hazinenin karalanmasına onay vermeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler