Aylardır kayıp olan adamın parçalanmış cansız bedeni foseptik çukurunda bulundu

Aylardır kayıp olan adamın parçalanmış cansız bedeni foseptik çukurunda bulundu

Antalya'da aylardır kayıp olan şahsın bulunabilmesi için çalışma yürüten ekipler ormanlık alanda 300 yeri kazdı, ancak bir şey bulamadı. Bunun üzerine ekipler kayıp şahısla en son görüşen 2 kardeşin evinde arama yaptı.

Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'nde oturan Süleyman Eken'den (54) haber alamayan Diyarbakır'daki annesi Sultan Akan, geçen yıl 9 Ocak günü polise kayıp başvurusunda bulundu. Sultan Akan'ın oğluyla en son 8 Ocak'ta görüştüğünü bildirmesi üzerine harekete geçen ekipler, Eken'in yalnız yaşadığı evde inceleme yaptı. Ekiplerin yaptığı arama çalışmalarında Süleyman Eken'e ait bir ize rastlanmadı.

ORMANLIK ALANDAKİ 300 YER KAZILDI

Dosyanın Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne devredilmesi üzerine olayı araştırmak üzere özel ekip kuruldu. Ekipler, Süleyman Eken'in en son Oktay ve Mehmet Yılmaz kardeşler ile görüştüğünü belirledi. Yapılan teknik inceleme sonucu Yılmaz kardeşlerin, Eken'in kaybolduğu tarihte Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Mahallesi civarında olduğu saptandı. Eken'in öldürülmüş olabileceğini değerlendiren ekipler, iş makineleriyle bölgedeki ormanlık alanda 300 ayrı yeri kazdı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ekipler bugün de Yılmaz kardeşlerin Döşemealtı'nda oturan annelerinin evine gitti. Çevrede inceleme yapan ekipler, bahçedeki foseptikte Süleyman Eken'in cansız bedenini buldu. Cansız bedenin, parçalanarak foseptiğe atıldığı belirlendi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Yaşanan bu gelişme üzerine gözaltına alınan Yılmaz kardeşler, cinayeti itiraf etti. Olay yerine getirilen Oktay Yılmaz, cinayetle ilgili polise ifade verdi. İlk belirlemelere göre taraflar arasında para anlaşmazlığı olduğu, cinayetin de bu nedenle işlendiği kaydedildi.

Foseptikte bulunan cansız beden parçaları, itfaiye ekipleri ve polis tarafından çıkartılmaya başlandı. Cansız bedene ait parçalar, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler