Ayak şekliniz karakter özelliklerinizi açığa çıkarıyor!

Ayak şekliniz karakter özelliklerinizi açığa çıkarıyor!

Ayak şekliniz sayesinde karakter analizi yapan bu kişilik testi sosyal medyada viral oldu. Sizde testi merak ediyorsanız okumaya devam edin.

Ayak şeklinizin kişiliğiniz hakkında neler ortaya çıkarabileceğini merak ettiniz mi? Hepimizin farklı ayak ve ayak parmakları var. Araştırmalar, bir kişinin kişiliği hakkında ayak şeklinden çok şey öğrenilebileceğini ortaya koydu. 4 temel ayak şeklini listeliyoruz: Mısır ayak şekli, Roma ayak şekli, Yunan ayak şekli ve Kare ayak şekli.

Daha önceki kişilik testleri serimizde burnunuzun şekline, uyku pozisyonlarına ve oturma şeklinize göre ilginç kişilik özelliklerini paylaşmıştık.

1469179.jpg

AYAK ŞEKLİNİZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

MISIRLI AYAK ŞEKLİ KİŞİLİK

Ayak başparmağınız en büyükse ve sonraki dört parmak 45 derecelik açıyla eğik iniyorsa, Mısır ayak şekline sahipsiniz demektir.

Mısır Ayak Şekli Kişiliği: Siz kral muamelesi görmeyi seviyorsunuz. Bakım ve şımartılmayı seviyorsunuz. Çok korunuyorsunuz ve mahremiyetinizi istila etmekten hoşlanmıyorsunuz. Genelde oldukça arkadaş canlısısın ama aynı zamanda oldukça da ketumsun. Hayatınızın birçok yönü dış dünyadan tamamen gizlenmiştir. Düşüncelerini kendine saklama eğilimindesin. Çok az insan aklını bilir.

Mısır ayak şekline sahip kişiler genellikle kendi hayal dünyalarında kaybolurlar. Kendi arkadaşlıklarının ve 'ben' zamanının tadını çıkarırlar. Ayrıca gerçeklikten bir kaçış bulma eğilimindesiniz. Hayalperest bir kişiliğiniz var. Ayrıca dürtüsel, isyankar ve karamsar olabilir, kendi ruh hallerinize göre enerji patlamaları yaşayabilirsiniz.

ROMA AYAK ŞEKLİ KİŞİLİK

İlk üç parmağınız (başparmağınız dahil) aynı yükseklikteyse, ardından dördüncü ve beşinci parmaklarınız iniyorsa, o zaman bir Roma ayağınız var veya Ortak ayak olarak da bilinir.

Roma Ayak Şekli Kişilik: Karizmatik, cesur ve dışa dönük birisin. Yeni deneyimlere açıksınız. Yeni insanlarla tanıştığınız ve yeni kültürler keşfettiğiniz sosyal ortamlardan hoşlanırsınız. Ayrıca sevdikleriyle vakit geçirmeyi seven sadık bir ortak olursunuz. Onların mutluluğu için ekstra yol kat etmiş olursunuz.

Roma ayak şekline sahip kişiler dengeli bir yaşam sürerler ve genellikle orantılı bir vücut şeklini korurlar. Çoğu gezginin roma ayağı şekline sahip olduğu bulunmuştur. Ancak, kibirli veya inatçı da olabilirler.

YUNAN AYAK ŞEKLİ KİŞİLİK

İkinci parmağınız diğer parmaklarınızdan daha büyükse, o zaman Yunan ayak şekline sahipsiniz veya Alev ayak şekli veya Ateş ayak şekli olarak da bilinirsiniz.

Yunan Ayak Şekli Kişiliği: Yeni fikirler getirmeyi seven yaratıcı bir bireysiniz. Son derece hevesli ve motive edicisiniz ve insanları hayallerini gerçekleştirmeleri için cesaretlendirmeyi de seviyorsunuz. Ayrıca oldukça dürtüselsiniz ve her zaman enerjiniz yüksek. Sportif ve aktifsiniz. Seninle nadiren sıkıcı bir an olur. Kendiliğindenliğiniz her zaman işleri ilginç tutar. Kendinizi şımartmak için her zaman bazı eğlenceli planlarınız veya aktiviteleriniz vardır ve insanlar aleve bir güve gibi yüksek ruhlu havanıza çekilir.

Bununla birlikte, Yunan ayak şekline sahip kişiler stres almaya eğilimlidir. Ayrıca karar vermede de zorlanıyorlar. Yüksek enerji seviyeleri de zaman zaman tükenmeye neden olur. Yunan ayak şekline sahip kişilerin de fikirlerine bağlı kaldıkları ve 'ya benim yolum ya da otoyol' tavrı sergiledikleri bilinmektedir.

KARE AYAK ŞEKLİ KİŞİLİK

Ayak başparmağı dahil tüm parmaklarınızın yüksekliği hemen hemen aynıysa, o zaman Kare ayak şekline sahipsiniz veya Köylü ayak şekli olarak da bilinir.

Kare Ayak Şekli Kişilik: Pratik, güvenilir, dürüst ve dengelisiniz. Çok dengeli bir hayat sürüyorsun. Herhangi bir karar vermeden önce tüm ayrıntıları dikkatlice inceleyecek ve bir konunun tüm artılarını ve eksilerini gözden geçireceksiniz. Kararlarınız çok sağlam ilkelerden etkilenir. Bir şey üzerinde düşünmek biraz daha uzun sürse de, bir kez karar verdiğinizde, onu tüm yüreğinizle uygulayacaksınız.

Kare ayak şekline sahip insanlar her zaman pozitif ve negatifi tartarlar. Mükemmel çatışma çözme kalitesine sahiptirler. Ayrıca oldukça analitiktirler. Ayrıca kendi içlerinde çok güvenlidirler. Dış koşullardan veya anlık dürtülerden kolayca etkilenmezler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam