AtlasGlobal bir kez daha tüm uçuşlarını durdurdu

AtlasGlobal bir kez daha tüm uçuşlarını durdurdu

AtlasGlobal Hava Yolları, bir kez daha tüm uçuşlarını durdurdu.Geçtiğimiz yılın 26 Kasım’ında durdurduğu uçuşlara 21 Aralık’ta yeniden başlayan AtlasGlobal’in uçuşlarını bir kez daha durdurduğu belirtildi.

9 Şubat tarihine kadar yeniden tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı. Söz konusu bilginin, hava yolu şirketinin çağrı servisi tarafından da doğrulandığı ifade edildi. 

Bundan önce Avrupa uçuşlarını durduran Atlasglobal, A330’ları yere indirdiği haberleriyle de gündeme gelmişti. 

Konuyla ilgili olarak şirketten henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

26 Kasım’da uçuşlarına ara vermişti 

Atlasglobal Havayolları, ekonomik nedenlerle uçuşlarına 26 Kasım’dan itibaren ara vermişti. Havayolu 26 Kasım’da iş ortaklarına gönderdiği mesajda, “Yakın geçmiş olumsuzlukları ve beraberinde getirdiği ekonomik yük ve 2019 yılı Nisan ayı itibariyle İstanbul Havalimanı’na geçişle birlikte lojistik ve operasyonel maliyetlerde yaşanan büyük artış, havayolumuz açısından 2016/2017 kayıplarımızı yeterli sürede telafi etme imkanımızı ortadan kaldırmıştır.

Nakit akışımızdaki gerekli yapılandırma ve iyileştirmeyi sağlamak amacıyla, tüm uçuşlarımıza 26 Kasım 2019 itibariyle, 21 Aralık 2019 tarihine kadar ara vermek zorunda kaldığımız bilgisini arz ederiz” demişti. 

21 Aralık’ta Londra’ya uçmuştu

21 Aralık’ta tekrar uçmaya başlayan havayolu, bu tarihteki ilk uçuşunu, KK2001 nolu seferiyle İstanbul Havalimanı’ndan Londra’ya gerçekleştirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler