Atatürkçü Düşünce Derneği 30. Yılını kutladı

Atatürkçü Düşünce Derneği 30. Yılını kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında "Ulusal Egemenlik ve ADD'nin Tarihi Sorumluluğu" adıyla 2 günlük sempozyum düzenleyen ADD, akşamın da 23 Nisan balosu düzenleyerek 30. Yıl pastası kesti.

Ngazete ÖZEL

Atatürkçü Düşünce Derneği 30. yılını bir dizi etkinlikle kutladı. Gündüz, ulusal egemenlik ve ADD'nin tarihi sorumluluğu 30 onurlu yıl adını taşıyan 2 günlük sempozyum düzenleyen Atatürkçü Düşünce Derneği, akşam da Ankara'daki Külliye ve mecliste yapılan 23 Nisan kutlamalarını ayrı bir 23 Nisan balosu düzenleyerek alternatif yarattı.

ADD'nin 30. yılındaki kutlamalarına damgayı derneğin ilk gençlik kolları başkanı olan ve 19 yaşından bu yana 26 yıldır, bu çatı altında çalışmalar yapan Hüseyin Emre Altınışık'ın ADD Başkanı olması vurdu. Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda dernek üyesi ve gençlerin katıldığı etkinliklerde hayatta olan tüm kurucu üyelerin yanında, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer de eşiyle birlikte katıldı. Bugüne kadar prensip olarak hiç ödül kabul etmeyen Ahmet Necdet Sezer, "İlk ve son ödülüm" dediği ödülü ADD başkanı Hüseyin Emre Altınışık'tan alırken gözleri doldu ve "Bu ödül, benim için büyük bir onur. Bunu çocuklarıma ve torunlarıma bırakacağım." dedi.

Geceye çok sayıda konuk katılırken, eski meclis başkanlarından Hikmet Çetin, Meclis Başkanvekili Levent Gök, Nasuh Mahruki, eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay, Aylin Nazlıaka ve ADD'nin Kurucu Genel Başkanı ve Demokrasi Şehidi Muammer Aksoy'un eşi gibi çok sayıda katılımcının yer aldığı gecede, ADD başkanı Hüseyin Emre Altınışık 30. yıl pastasını, ADD kurucu genel sekreteri Prof. Dr. Anıl Çeçen ile beraber kesti. 2 günlük etkinliklerin detaylarını yarından itibaren Ngazete'den paylaşacağız. 

whatsapp-image-2019-04-24-at-10.09.20.jpegfdgdsfg.jpegadsfdsf.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler