Askere Mektup

İyi günler dilerim değerli okuyucularım.Geçtiğimiz günlerde adından devamlı yazılarımda bahsettiğim,kozmik albay kitabının yazarı em.alb sayın ERKAN YILMAZ BÜYÜKKÖPRÜ beyin pankuş televizyonundaki röpörtajını izledim.
Bu röpörtajda sayın büyükköprü’ ün konuları daha net ve yalın anlattığını ve çok doğru söylediğini izledim,kimseyide parlatmadan isimlere suçlu veya suçsuz diye başlık koymadan hadisenin karargah boyutunu çok doğru şekilde anlattı.
Beni en etkileyende artık ülkemizin gerçek anlamda bir seferberlik teşkilatının kalmadığı 16 bölge başkanlığı kapatılarak minumum seviyeye indirildiğini anlattı.
Hatta dediki bu söylemi çok canımı acıttı,dükkanın olur bir işletmen olur onu kapatırsın sonra eline imkan geçer daha iyisini kurar açarsın.
Ama seferberlik teşkilatı kapandığında planlar atıl kaldığınında devamlı revize edilmediğinde ülkenin bir direnç yapılanması kalmaz kırk yıllık emek boşa gider diye anlattı.
Çok doğru,erkan albayıma burdan bu mektup ile sesleniyorum,iki tane hakkımızı hukukumuzu belirlemek için sosyal medyada tweet attığım için bu konulardan dolayı kaçırıldım pisikolojik işkence gördüm tutuklandım hapse kondum halada bu konuda yargılanıyorum.
Ama sosyal medya paylaşımından bunları yapıyoruz diye beni adalete teslim ettiklerinde,emniyet teşkilatında verdiğim ifadeden başlangıç yaparak SEFERBERLİK TETKİK KURULUNUN 1952 yılındaki kuruluşunu konu başlığı yaparak konunun aslının bu olduğu,bunları ellerindeki güçle şahsıma bu şekilde davrandıklarını kamuoyunada bu şekilde yansıtacakları konusunda ifade verdim.
Daha sonra tutuklanarak cezaevine konduğumda,CUMHURİYETİN SAVCILARINA seferberlik tetkik kurulu nedir,işlevi ve görev faliyetleri nelerdir,tek tek anlattım.
Hatta tarihe geçen kamuoyuna yansımamış TSK içinde geçen gizli ihanet olaylarını ve bunların ülkemize içimizden yapılan nasıl ihanetler olduğunu tek tek anlattım.
Anlı şanlı gazetecilerimizede benimle ilgili dosya ile ilgilenin ülkemiz için çok faydalı olur diye sosyal medyadan görüştüm,malesef kurumsal olarak MİT şahsımdan davacı olunca kimsenin yüreği yetmedi.
Ama ülkede hep hizipleşme olduğu için bizim gibi insanlar yanlız bırakılır her zaman.
Erkan albayım ailem büyükleri içinde teşkilatı mahsusadan gelen ALMAN BÜYÜKELÇİLİĞİ bile yapmış insanlar var.
Sayın savcılarımıza yazarken konuları cezaevinde zaman zaman masadan devriliyordum çünkü kafamızda çuval 54 yaşında diz üstü bir hafta kalınca bacaklarımdaki damarlar ve adaleler ezilmiş.
Ülkemizde oto kontrol sağlam olsaydı TSK (TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ) içinde müstakil sivildede görev yapabilen bir istihbarat teşkilatımız olsaydı ülkemizin güvenliği çok daha iyi sağlanırdı.
Büyük devletlerin ASKERİ İSTİHBARAT TEŞKİLATLARI bu şekilde çalışırken biz malesef bu konuda cumhuriyetin başından itibaren KURUMSAL böyle bir sistem TSK için kurmadık.
Cezaevinden çıktıktan sonra ismini vermeyeceğim bir üst düzey komutanımız korkudan ne var ne yok anlatmış diye etrafına söylemiş.
Aslıda bana bunları yaptıranlar kendi ekipleri olduğu için benim anlattıklarım işlerine gelmedi sayın büyükköprü.
17-25 aralık 1998 yılından itibaren kopan ip malesef ülkeyide bizleride bu hale getirdi.
Erkan albayım silah arkadaşlarımız kimler biliyormusun,şehit hiram abas,şehit atilla onat,şehit eşref bitlis,şehit rıdvan özden,şehit gaffar okan ve tüm şehitlerimiz.
Türk halkına burdan söyleyeceğim erkan albayım, kahramanlar kimler biliyormusunuz diyeceğim,söz verdiği saatte alamadığı tepe için muharebe alanında intahar eden REŞAT paşa,daha sonra alamadığı tepenin ismi soyadı olarak verilen REŞAT ÇİĞİLTEPE.
ERKAN albayım bu senin karargahta yaşadığın bir büyük hadiseydi,ben bu konuyu kırk senedir yaşıyorum,basında kahraman olarak verilen isimler oluyor kamuoyuna kimin kahraman olduğunu kimin hain olduğunu vatandaş işin içinde olmadığı için bilemez.
Vatandaşa birileri kahramanlık hikayeleri basın ve sosyal medyada serpiştirir vatandaş ne bilecek herkesi vatansever bilir.
MGK topyökün savaş komutanlığı,tüm general komutan bana şöyle seslendi şu anda burda ben nöbetçi komutanım bu telefonu kaldırdığımda evlat ülkede SEFERBERLİK ilan olur.
Bir ülkenin seferberliği olmazsa olmazıdır.
Ülkenin direnci kırılmak istendiğinde çeşitli gayrinizami operasyonlara girmeye kimsenin gözü yemediği için mevki makam sahibi olanlar operasyonlar anında ortaya çıkmaz kafasını bile kaldırmaz.
Operasyon bitti başarıya ulaştıktan sonra ortam rahatladıktan sonra herkes bir anda meydana çıkar.
Erkan albayım seferberlik tetkik kurulu ankara bölge başkanlığına girmenin kararları çok 
derin mahfillerde çok önceden karar verilmiş ve çalışmaları başlamıştır.
Takip ettiğiniz albay arkadaş bana 2006 yılında geldi,ona devlet 16 yaşında değilmi dedim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.