Arkası Yarın...

İyi bir hafta başı diliyorum sevgili okuyucularım. Ülkemizdeki tansiyon sıcaklarla birlikte her geçen gün arttığı gibi geçtiğimiz CUMARTESİ günü RUSYA FEDERASYONU Parlamentosu savunma konseyi üyesi sayın BAŞKAN PUTİN’e çok yakın bir isim olan sayın ANDREW GURULYOV yaptığı basın toplantısında bu savaşın büyümesi gerçekleşirse tek hedefimiz olur LONDRA açıklaması, dünya basınında ve başkentlerinde yerin altında büyük sarsıntı yaşattı.

21 haziran 2021 tarihli DÜNYANIN FRENİ PATLADI başlıklı yazımı okursanız öngörülerimin ne kadar günlük yaşam içinden olduğunu RUSYA’ dan gelen bu açıklama ile anlarsınız.

Rusya, Ukrayna savaşı ve onun bize getireceği olumsuzlukları yazmayı ileri yazılarıma bırakıyorum.

13 haziran 2022 günü YENİ ŞAFAK gazetesi genel yayın yönetmeni sayın HÜSEYİN LİKOĞLU beyefendinin TVNET televizyonunda eski bir MASON üstadı Mehmet Yüce Katırcıoğlu beyefendi ile 1.38 dakika süren bir röportaj gerçekleştirmişler.

Sayın KATIRCIOĞLU 81 yaşında ama zinde ve hafızası çok kuvvetli anlattığı her şeyi günü gününe hatırlıyor.

1973 yıllarında girdiği MASONLUK mahfiline Ankara’da üst kademelere çıkana kadar yaşadıklarını çok doğru bilgiler ile anlatıyor, ayrıca niye sonra MASON locasından ayrıldığını çok doğru izah ediyor.

Bu arada 1973 yılında girdiği MASONLUĞUN kötü bir camia olmadığını sonrada dünya ve ülke koşullarının değişmesi ile konuların farklı noktalara gittiğine itiraz ettiğini ve kavga çıktığını anlatıyor çok doğruları anlatıyor, içeriğinde verdiği siyasi şahsiyetlerin bilgileri ve askeri bilgilerin hepsi doğru.

ZEKİ ARSLAN blogspot.com ve N gazete yazılarımda bu beyefendinin anlatımlarının tüm şifrelerini ve genişletilmiş hikayelerini bulabilirsiniz.

Ben söylemiştim MASON olmadım teklif edildiği halde çok, ama Mason üst düzey toplulukların içinde büyüdüm yetiştim.

Sayın KATIRCIOĞLU gibi dostlarım vardı MASON locasında dosyasını askıya alan 1990 lı yıllarda babadan MASON localarından ayrılan ve bana söyledikleri o günlerde ALP bu konular bizim milli sınırlarımızı aşıyor deyip ayrılan arkadaşlarımız vardı.

Onlar bu beyefendi gibi bir mücadeleye girmedi sessiz kaldılar fakat bu beyefendi sayın KATIRCIOĞLU konularını bir adli mücadeleye soktuğu için başına gelmedik kalmamış dediklerinin hepsinin başına gelmesi anlattıkları doğrudur.

TVNET ekranlarında bu yayın yapılmış ama kendi camialarında herkesin bu konulara sayın LİKOĞLU gibi yanaştığını zannetmiyorum daha evvelki yönetimler esnasında bu konulara giriş yapılma imkanı varken, baştan girermiş gibi yapıp sonradan konuların yönünü tam karşı taraf ile beraberliğe götüren genel yayın yönetmenleri gazeteciler vardı.

Kimlerin MASON olduğunu kestirmek, din, dil, ideolojik olarak zordur bakarsın belinde kılıcı ile dolaşan İSLAM ilmi ile donatılmış kimse MASONDUR.

Sayın KATIRCIOĞLUNUN KIBRIS harekatı sayın SÜLEYMAN DEMİREL beyefendi, KENAN EVREN ve sayın BÜLENT ECEVİT hakkında verdiği bilgilerin hepsi doğrudur.

Tekrar söylüyorum bunların genişletilmiş gerçek hayattan maceralarını ZEKİ ARSLAN blogspot.com’ dan öğrenebilirsiniz.

Size bir konudan daha bunla alakalı bahsedeyim MASONLARIN kendi aralarında husumet çıkar mesela FETÖ nün bağlı olduğu MASON locasında aslında diğer bir gurup loca üyesi ile yıllardır bir büyük mücadele vardır, yaşadığınız bir çok şeyin altında bu mücadele vardır.

Yani MASON üstatları yurt dışı ilişkileri dahil olmak üzere kendi aralarında büyük kavga ve mücadele vardır.

1977 yılında KENAN EVREN ekolü 12 eylül 1980 darbesini yapmak için tüm kirli planları uygulamış, darbe yaptıktan sonrada ülke aleyhine bir çok hadiseyi ortaya koymuştur.

KORE kıdemi ile GENEL KURMAY başkanlığına EGE ordu komutanlığından çıkan paşa bunu KORE görevi esnasında orda MASON locasına kaydına borçludur .

Ama bir merhum DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZ İHSAN SABRİ ÇAĞLAYANGİL ve ekibi vardır, bunların masonluğu memlekete hizmetimiz ne olur onun yoludur.

Rahmetli 9. CUMHURBAŞKANIMIZ SÜLEYMAN DEMİREL beyin çok dokunaklı lafları vardır, ANASINDAN DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDİN.

Birde 2007 yılında söylediği bir lafı vardır, o zaman kimse dikkat etmedi fazla.

Eğer bir kolunuza kangren girmişse, o kolu kesin atın yoksa bütün vücuda etki eder.

İşte bu günlerde o kangren giren vücuttaki kol sanırım kesilmesi için çeşitli ara ara gürültü kopartacak bilgiler kamuoyunun yakından tanıdığı kişilerce ortaya konuyor, belge, bilgi, film, foto vs ile kamuoyunun gözünün önüne dökülüyor.

Bunu daha fazla dozajını arttırabilirler farklı terör, organize suç gibi hadiselere dönüşebilir.

Unutmayalım İTALYA devletinde NATO örgütlenmesi Stay Bheind (GÖLGE ORDULAR) İTALYAN P-2 MASON LOCASI ve üstadı ROBERT CALVİ’ nin LONDRA’ da asılarak cesedinin bulunması İSVİÇRE banka hesapları, Milano ve diğer İtalyan şehirlerinde kontra eylemlerde bulunan AŞIRI SAĞCI İTALYAN MİLLİYETÇİLER,ORDU ve İSTİHBARAT örgütü üyelerinin deşifre edilmesi ile ortaya çıktı.

Rahmetli General FUAT DOĞU paşa iki defa MİT müsteşarlığı yapmış bir kişidir.

İkinci dünya harbinde ALMAN NAZİ karargahı ile ilişkileri olmuş o günlerden yakın dostluk kurma şansı olmuş bir kişilikti Mason üstadıydı kendisi çok kişi yetiştirdi ülkemizde.

Kendisindeki bilgi donanımı düşünürseniz kendisi döneminde talebelerine verdiği bilgiler ve yetiştirdiği kimselerin önemini.

Bilgiyi iyi yönde kullanırsan iyi olur, kötü yönde kullanırsan kötü olur.

Aynı bir silah gibi.

İnsanoğlu her şeyi tarih içinde bulabilir ve ondan öğrenebilir.

Eğer çok stratejik operasyonlar tarihte iz bırakmış, siyasi ve adi suçlar varsa bilin geçmiş tarihten gelen çok önemli nedenleri vardır.

DİSK genel başkanı rahmetli KEMAL TÜRKER ve eski Gümrük bakanı rahmetli GÜN SAZAK beyi öldürten kişiler aynı dönemde aynı kişilerdir.

Rahmetli Kemal Türkler bey ile Rahmetli Gün Sazak ayrı ideolojiler ile bu ülke için mücadele etse bu ülkenin kalkınması, sosyal refaha ulaşması için çalışmışlardır onları vurduran yapı bu ülkeye ihanet eden yapıdır.

Tetikçiler ile avunmuşunuzdur hiçbir zaman konuyu açamamışınızdır.

Açanları ya yok etmişsiniz yada bertaraf etmişinizdir.

Hiç unutmam KEMAL TÜRKLERİN katili hayata gözlerini yumduktan sonra arkasından güzellemeler yapan önemli vekillerimizi tanıyorum.

Aynı şekilde APTİ İPEKÇİ için boş ver Yahudi dönmesiymiş diye hiç kendisini tanımayan sadece APTİ bey Türkiye’nin üst segmentinde bir insan olduğu için düşman olan gazeteciler kişilikler var.

Yazımı kapatırken doğduğum andan itibaren SOĞUK SAVAŞI en iyi bir şekilde yaşamış bir kişi olarak,1990 lı yıllar SSCB çöküşünden itibaren ülkemizde ABD ve İNGİLİZ gücünü arkasına almış KAFKAS ,KIRIM TATARI,BALKAN ve bunlarla tarihsel ilişkisi olan İslami yapının nasıl yıkılmış SSCB ve sonrasındaki RUSYA için konuştuklarını ve bizimle münakaşa ve özellikle 1.çeçen savaşında mücadele ettiklerini hatırlıyorum.

AYI bitti, Nataşalara kaldılar RUSYA artık yok vasfında bir devlet bizde diyorduk, bakın AYI ayağa kalkar kalktıktan sonra işiniz çok zor olur diye, dinlemediler.

Ukrayna’da yerleşik bu jargonun sahiplerine ne oldu acaba, onlara burdan şarkı yolluyorum, onlarda LONDRA’ya okusunlar.

Sayın OĞUZ YILMAZDAN GÖRDÜNMÜ,GÖRDÜNMÜ:)

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.