Arınç'ın Demirtaş Çıkışına Beştepe'den İlk Açıklama

Arınç'ın Demirtaş Çıkışına Beştepe'den İlk Açıklama

Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliye edilmeli diyen Arınç'ın sözlerine Beştepe'den ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Üyesi Bülent Arınç tutuklu olan Osman Kavala için "Tahliye edilmeli" derken, Selahattin Demirtaş için de "Tahliyesi olabilir" dedi. Konuyla ilgili olarak Beştepe'den ilk açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi.


Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Korona döneminde Selahattin Dermitaş'ın 'Devran' kitabını okuduğunu söyleyen ve izleyicilere de tavsiye eden Arınç, "Osman Kavala'nın hala tutuklu kalmasına hayret ediyorum, tahliye edilmeli. Demirtaş'ın da tahliyesi olabilir" dedi.

"SUNİ TARTIŞMA VE GÜNDEMLERLE VAKİT KAYBEDECEK LÜKSÜMÜZ YOKTUR"
Arınç'ın açıklamalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Danışmanı Fahrettin Altun da bir paylaşımda bulundu. Altun yaptığı paylaşımda, "Ne adalet arayışımızdan vazgeçeriz ne de iddialarımızdan. Gün, büyük ve güçlü Türkiye için çalışma günüdür. Cumhurun gücü aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Suni tartışma ve gündemlerle vakit kaybedecek lüksümüz yoktur. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde durmak yok, yola devam..." ifadelerine yer verdi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler