Anthony Hopkins, Mike Tyson'ın antrenörü Cus D’Amato'yu canlandıracak

Anthony Hopkins, Mike Tyson'ın antrenörü Cus D’Amato'yu canlandıracak

Sinemanın tanınmış oyuncularından Anthony Hopkins, “Cus ve Mike” filminde efsanevi boksör Mike Tyson’ın antrenörü Cus D’Amato’yu oynayacak. Filmde Tyson’ı boks tarihinin en genç ağır siklet şampiyonu yapan olaylar beyaz perdeye yansıtılacak

Birleşik Krallık’a bağlı Galler doğumlu usta oyuncu Anthony Hopkins, efsanevi boksör Mike Tyson’ı antrenörünün gözünden anlatan "Cus ve Mike" filminde rol almak içi el sıkıştı.

Yönetmenliğini “The Notebook” ve “John Q” filmlerini yapan Nick Cassavetes’in, senaryo yazarlığını Desmond Nakano'nun üstleneceği filmde Hopkins, Tyson'ın antrenörü Cus D’Amato'yu canlandıracak.

Çekimlerine ilkbaharda başlanması beklenen film, ABD’li D’Amato’nun yaşadıklarını ve Tyson’ı boks tarihinin en genç ağır siklet şampiyonu haline getiren olayları konu ediyor.

Boksör Mike Tyson ve antrenörü Cus D'Amato. Twitter. historylvrsclub.jpg

Hikaye, “Mike Tyson: Money, Myth and Betrayal (Para, Efsane ve İhanet)” kitabını temel alıyor.

Bu hikayenin kendisi için bir rüya senaryosu olduğu benzetmesini yapan yönetmen Cassavetes, şu ifadeleri kullandı:

Benim hayatım boyunca kahraman olarak gördüğüm iki isim, şimdiye kadar yaşamış en vahşi (ve en sevdiğim) dövüşçü Mike Tyson ve Cus D’Amato hakkında bir filmde, Sir Anthony Hopkins ile çalışma fırsatı mı? Hem de çok yakında kaybolan baba figürleri hakkında bir hikayede mi? Cennetteyim. Mike Mendelsohn ve Patriot Pictures'la ilk filmim olacağı için çok mutluyum. Uzun yıllar boyunca böylesi bir kere denk gelir.

1991 yapımı Kuzuların Sessizliği filmiyle Oscar alan Hopkins, Thor: Ragnarok, Transformers: The Last Knight gibi gişe rekorları kıran filmlerde ve Westworld gibi çok izlenen televizyon yapımlarında rol aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler