Annesinin köşe bucak aradığı genç kız, bulundu ama kız ailesini istemedi.

Annesinin köşe bucak aradığı genç kız, bulundu ama kız ailesini istemedi.

İzmir'de aralık ayından bu yana haber alınamayan 16 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişinin evinde bulundu. Hamile olduğunu söyleyen genç kız, evine gitmek istemediği için yurda yerleştirildi. Ailesi kızlarını bulduğuna...

İzmir'de aralık ayından bu yana haber alınamayan 16 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişinin evinde bulundu. Hamile olduğunu söyleyen genç kız, evine gitmek istemediği için yurda yerleştirildi. Ailesi kızlarını bulduğuna sevinemeden bir kez daha yıkıldı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde ablası ile yaşayan lise öğrencisi N.D., 11 Aralık gecesi, herkes uyuduğu sırada evden çıktı. Bir süre N.D.'ye ulaşamayan ailesi, polise kayıp ihbarında bulundu. Polis, N.D.'nin bulunması için çalışma başlatırken, anne Nuray Ö. de kızını sokak sokak aradı.

SEVGİLİSİNİN EVİNDEN ÇIKTI

Birçok şüphelinin ifadesine başvuran İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. N.D.'nin son olarak Menemen'de görüldüğünü belirleyen polis, yaptığı takibin ardından genç kızın erkek arkadaşı olduğu öne sürülen E.Ç.'nin (25) evinde olduğunu tespit etti. Polisin belirlenen adrese düzenlediği operasyonda N.D. bulundu, E.Ç. gözaltına alındı.

HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Evine gitmek istemediği belirtilen N.D., yurda yerleştirildi. N.D.'nin polisteki ifadesinde, E.Ç.'den hamile olduğunu söylediği öğrenildi. E.Ç. polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Güncel