Ankara'da Vatandaşların Dolandırıcı İsyanı

Ankara'da Vatandaşların Dolandırıcı İsyanı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir inşaat firması tarafından dolandırılan vatandaşlar isyan etti.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir inşaat firması tarafından dolandırılan vatandaşlar isyan etti. İddiaya göre inşaat firması sahibi 60 vatandaşı dolandırmış ve geçtiğimiz gün ailesini kaçırıyordu. Vatandaşların firma sahibinin evinin önüne toplanmasıyla ailesinin taşınması engellendi.

Vatandaşlar en az 60 kişinin dolandırıldığını iddia etti. Hem tapularını, hem para verdiklerini  ve üstelik açıkta kaldıklarını ifade ettiler. Dolandırıldığını iddia eden vatandaş,"Burada oturuyorum. Burada inşaat firması olan O.K. isimli şahıs bizleri dolandırmıştır. 50-60 kişiyi dolandırmıştır. Bizlerin tapularını almış ve karşılığında hiçbir şey vermemiştir. Şuan duyduk ki evini Polatlı'dan taşıyormuş. Bizlerde buraya geldik, engel olmaya çalıştık. Sayın Kaymakamımıza, Başsavcımıza, Sayın Bakanlarımıza sesleniyoruz. Bu işe el atsınlar. Bizlere yardımcı olsunlar. Bizler evsiz kaldık. Evimizden çıkardı, bizleri kiraya koydu, "kiranızı ben vereceğim" dedi. Fakat kiramızı vermedi. Şuan ben mağdurum, açıktayım. Bizden aldığı evleri de başkasına sattı. Ha bugün ha yarın diye bizleri geçiştirdi, bizleri oyaladı."

Bir başka vatandaş ise, "Taşınıyormuş böyle sahtekarlık olmaz. Bizim paramızı elimize versin, nereye gidiyorsa gitsin. Biz mağdurlara yardımcı olmalarını istiyoruz. Bu soğuk günlere girerken evsiz kaldık, verdiğimiz paramızı geri iade etsin" dedi.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, kamyona yüklenen eşyalar geri eve taşındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler