Ankara'da Silah Kazası Sonucu Bir Asker Şehit Oldu

Ankara'da Silah Kazası Sonucu Bir Asker Şehit Oldu

Ankara Şereflikoçhisar bölgesinde 28 Aralık 2020 tarihinde meydana gelen silah kazası sonucu, bir asker şehit oldu.

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı emrinde görevli olan Tankçı Sözleşmeli Er Abdullah Paltacı, bu sabah saatlerinde atış eğitimi için bulunduğu Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesindeki K.K. Tatb. K.Lığı Şehit İkm. Yzb. İlker Aydın tank atış alanında A4 makineli tüfeğinin tutukluluk yapması üzerine bu sorunu gidermeye çalıştığı sırada tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı.

Abdullah Paltacı, kaldırıldığı Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin acı haberi akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi TOKİ Konutları'nda oturan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi.

Şehidin oturduğu daireye ve apartmana Türk bayrakları asıldı. Şehit Abdullah Paltacı'nı naaşı yarın Alakova Camisi'nde kılınacak cenaze namazına müteakip Alakova Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

"ASİL MİLLETİMİZE SABIR DİLERİZ"

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler