Ankara Kalesi için 'Kalede Sanat' çağrısı

Ankara Kalesi için 'Kalede Sanat' çağrısı

Ankara Kalesi için Kalede Sanat projesi nedeniyle önemli bir çağrı yapıldı.

Ankara Kent Konseyi Kale Meclisi üyesi ve N Gazete yazarı Şevket Bülent Yahnici, Kalede Sanat için yapılan çağrıyı paylaştı. İşte Kalede Sanat için yapılan o çağrının detayları: 

Degerli dostlar, sevgili hemsehrilerimiz, Ankaralılar, Ankara Kalesini seven kardeşlerimiz...

Pandemiden bıktık, bunaldık. Artik nefes alalım, içimiz ferahlasin, bu kadar yoğun derdin, sıkıntının ortasında da olsa bir nebze iyiliğe,güzelliğe,estetik değerlere yelken açalım istiyoruz...Hepimizin buna ihtiyacı var.
Öyleyse 11 Temmuz Pazar günü 10.00 dan itibaren akşamın ilerleyen saatlerine kadar hoşça bir gün geçireceğiniz vaadiyle sizleri Ankara Kalesinde bekliyor olacağız. O gün    K A L E D E S A N A T 
diyoruz. Pandemi ve yaz günlerinin getirdiği  zor günlerde esnafımıza,sanatçılarımıza destek olmak için Kalede olacağız.
Ankara Valililigi İl Kultur ve Turizm Mudurlugu; Ankara Kent Konseyi,Ankara Buyuksehir Belediyesi,Altındağ Belediyesi ilgi,yardım ve destekleriyle yanımızda olacaklar.Resim,heykel,seramik,çini,ebru sanatçıları,müzik grupları, gösteri sanatçıları,mehter, seymenlerimiz, halk oyunları bizlerle olacak.Samanpazari yokuşundan Atpazarina,Koyunpazarina çıkış yolu,Can sokak,Pirinç han,Pilavoglu hanlar ve çevresi,Sanat Sokağı,Ickale sokaklari,Saat kulesi meydanı her yer sanat ve sanatcilarimiz için uygulama alanı olacak.
Bu notumuzu kendiniz için bir davet olarak görmenin ötesinde butun Kale dostu dostlarımızdan ricamız,  o gün eş,dost çevrelerini, sosyal medya duyurusuyla ulasabilecekleri Ankaralıları bu güzel gün, hoşça vakit geçirecekleri Pazar için Kaleyi ziyaretleri konusunda teşvik etmeleridir...Sanatla,müzikle, estetik değerlerle ruh huzuru içinde bulusacaginiz ve hoşça vakit geçireceğiniz bir Pazar günü sizlere iyi gelecektir.
Bu Pazar KALEDE SANAT diyoruz ve dostlari bekliyoruz.
Hadi klavyeler çalışsın!
     
       Sevket Bulend Yahnici 
       ANKARA KENT KONSEYI
       KALE MECLISI
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler