Ankara Altınpark Meydanı'nda Kan Bağışı Kampanyası

Ankara Altınpark Meydanı'nda Kan Bağışı Kampanyası

Türk Kızılayı ile Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Derneği'nin Türkiye genelinde başlatmış olduğu kan bağışı kampanyası Ankara Altınpark Meydanında vatandaşların geniş katılımlarıyla gerçekleşiyor.

Türk Kızılayı ile Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Derneği'nin Türkiye genelinde başlatmış olduğu kan bağışı kampanyası Ankara Altınpark Meydanında  vatandaşların geniş katılımlarıyla gerçekleşiyor.

Tören Mehteran ile başladı.

whatsapp-image-2019-09-07-at-15.39.20.jpeg

Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Muhterem Doğan yaptığı konuşmada; 

"Bizim amacımız vatan uğruna canlarını veren şehitlerimiz, Bedel ödeyen gazilerimiz'in öncülük yaptığı ve insanımıza fayda verecek Hayırlı bir iş için için yola çıktık. Hiçbir fark gözetmeksizin dediğimiz gibi bana lazım olmaz, bana gerekmez diye düşünmeden Bir ünite kan, bir insana Can diyerek harekete geçtik.

Bunun da en önemli göstergesi verdiğimiz kan'a Kime ne zaman nerede Can vereceğinzi bilmememiz.

Verdiğimiz kanın boşa gitmediğini de bilmemiz lazım.

Verdiğimiz kan zaten yerini bulduğunda Kızılay tarafından size mesaj gelir, mesajda 'verdiğiniz kan şu hastaya veya şu şekilde ki durum olan bir insana verildi bilgilerinize' diye.

Böyle davranış ve öncülük yapmak insan için büyük bir sevinç olmalı." dedi.

safddasf.jpeg

NGazete "Gazi ne diyor" köşe yazarı; Mustafa Kurubacak yaptığı konuşmada: "Bizler öncülüğünü yaptığımız gazi ve şehit aileleri olarak amacımız  kesinlikle devletimizin yanında olmak vatanın Birliğe beraberliğe neden olmaktır. Bu devlet için bir bedel ödediğimizi herkesin bilmesi gerektiğini söylemek istiyoruz.

Bununla ilgili Levent Yücel Başkanımız da şimdi duyarlı tüm vatandaşlarımızı Altınpark'ın içinde Kızılay'ın kan bağışı çadırında şehit yakınları ve gaziler federasyonu bağlı olan kardeşlerimizin birlikte hareketi ile bir iyiliğe öncülük yapmak istiyoruz." dedi.

Başkan Yardımcısı Ahmet Özmen de vatandaşlarımıza seslendi: 

"Haydi çağırıyoruz tüm vatandaşlarımızı Müsait olanlar Kızılay çadırına Bir ünite kan insanımıza Can desinler bekliyoruz."  
     
Kampanyayı birlikte düzenleyen ve desten veren dernekler:

Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Derneği - Muhterem Doğan

Şehit aileleri ve Gaziler Federasyonu - Levent Yücel 

Şehit Aileleri Derneği - Levent Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler