Altun'dan Netanyahu'ya sert sözler

Altun'dan Netanyahu'ya sert sözler

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Başbakan'ı Netanyahu için bir paylaşımda bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırdığını ifade eden bir paylaşımda bulundu. "Masum sivillere karşı işlediği tarihi katliamları gizleyebilecek hiçbir yalan, dezenformasyon ve aldatma yoktur. Tarih onu zaten hem bu bölge hem de kendi ülkesi için en felaketli lider olarak yargıladı." diyen Altun, "Türkiye olarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın önderliğinde Filistin'de hakikatin, adaletin ve sömürgeciliğin ortadan kaldırılmasından yana kararlılıkla duracağız" dedi.

İşte Altun'un paylaşımı;

"Netanyahu yine iş başında, suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor. Masum sivillere karşı işlediği tarihi katliamları gizleyebilecek hiçbir yalan, dezenformasyon ve aldatma yoktur. Tarih onu zaten hem bu bölge hem de kendi ülkesi için en felaketli lider olarak yargıladı.

Ülkesi için, barış ve refah uğruna canı dahil her şeyini feda eden liderler var. Vatandaşlarının yaşamlarını iyileştirmek ve komşularıyla iyi ilişkiler kurmak için gece gündüz çalışacaklar. Omuzlarındaki tarihi yükün farkında oldukları için küresel meselelerde hakikatin ve adaletin yanında yer alacaklar. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Türkiye vatandaşları olarak sahip olmaktan gurur duyduğumuz liderlerden biridir.

Bir de bencil siyasi amaçları uğruna evrensel insani değerler ve edep dahil her şeyi feda edenler var. İşgalleri altında yaşayanların hayatlarını mahvetmeye yönelik planlar yapmak için gece gündüz çalışacaklar. Mahallelerinde sürekli istikrarsızlığa, çatışmaya, savaşa neden olacaklar. Adaletsizliği sürdürecekler çünkü kendi refahlarından başka kimsenin refahını umursamıyorlar. Netanyahu ülkesinin yüz karası olan liderlerden biri.

Netanyahu'nun cani savaş kabinesi küresel güçlerden ne kadar destek alırsa alsın, o, bu bölgede barış ve istikrar umutlarını boşa çıkaran, tamamen başarısız bir lider olarak tarihe geçecek. Bu gerçeği değiştirmek için yapabileceği hiçbir politika ve manevra yok.

Netanyahu ve hükümetinin yürüttüğü etnik temizlik nedeniyle Filistinliler çok acı çekti ve çekmeye de devam ediyor. Bütün gücümüzle politikalarına karşı çıkmaya devam edeceğiz. Onun yalanlarından, aldatmalarından, asılsız ithamlarından, konuyu değiştirme çabalarından yılmayacağız.

Bizler Türkiye olarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın önderliğinde Filistin'de hakikatin, adaletin ve sömürgeciliğin ortadan kaldırılmasından yana kararlılıkla duracağız. İki devletli çözüm olduğuna inandığımız adil ve nihai bir çözüm için çalışacağız. Filistinli kardeşlerimizle tam dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dış Politika