Alp Tufan yazdı: İHANET ŞİFRELERİ

Alp Tufan yazdı: İHANET ŞİFRELERİ

Alp Tufan yazdı: İHANET ŞİFRELERİ

Döviz ve altın fiyatlarının uçtuğu bugünlerde en çok aklıma gelen TARİH yazmak meselesi geliyor.

Evet tarih yazmamız lazım çünkü ülkemizin adım adım geldiği büyük tehlikeyi ileri ki nesillere anlatmamız ve suyun altında gelişen gerçekleri bir şekilde ORHUN ABİDELERİNDEKİ ilk TÜRK yazıtları gibi gelecek çağlara bugünün teknolojisi ile aktarmamız lazım…

Gazeteci sayın ERGUN DİLER beyefendinin son köşe yazısı ŞİFRE rumuzlu yazıda dediği gibi HER ŞEYİN TAMAMI DELİLERE SÖYLENİR cümlesinden yola çıkarak artık toplumun gördüğü son kırk yıldaki hadiselerden delirdiğini milletin kabul ederek yazılarımızı yazalım..

ŞİFRELER,kapalı olan her şeyi açmaya yarayan argümanlar.

Şifreleri kırmak tarih boyunca insan oğlunu ilgilendirmiş,çeşitli konularda bunlar,casusluktan tutun ele geçirilmek istenen her şeyin elde edilebilmesi için gizli şifrelenmiş nesneleri açarak  içinde önemli olan neyse ele geçirilmek istenen argümanlar.

ŞİFRE kırmak olumlu işlerde kullanılsa da genel anlamda hepimizin bildiği HIRSIZLIK ve DOLANDIRICILIK işlerinde en çok kullanılan yöntem…

Çünkü sahibi olmadığın bir NESNEYİ çeşitli şekillerde ele geçirip sonrada şifresini kırmaya çalışmanın adı HIRSIZLIKTIR.

Bu konuları becerebilmek için başka bir çok suçta işliyorsan hepsinden ayrı ayrı suçlanırsın.

Türkiye'nin en büyük handikapı ve önümüzdeki zaman içinde  ülke ve milletçe yaşayacağımız olumsuzlukların tohumu 1975 yılındaki AMERİKAN AMBARGOSU ile atıldı.

Dünyanın ve Ortadoğunun geldiği bu noktada ülkemizdeki NATO konsepti içindeki bugünün baronları o günlerde daha VEZİRLERİYDİ .

Özellikle LONDRA İSKOÇ ekolünden aldıkları derin tavsiyelerle ülkede ekonomik,yeni siyasi düzen ve yeşil kuşak projesinin yolunu SOĞUK SAVAŞ ve SOVYETLER BİRLİĞİ korkusu maskesi ile devreye soktular.

Bunların ilk başlangıç noktası LONDRA ve NEW YORK yönlendirmesini ve gücünü arkalarına  alarak ARAP coğrafyasında iş yapmak için girmek oldu öylede yaptılar…

İçeride yaptıkları da hiç dindar olmadıkları halde LONDRA ve NEW YORK yapılanmasının tavsiyesi ile dini görünüme bürünmek oldu.

Bazıları ARAPÇA tahsili gizli gizli yaparak Arapçayı öğrendiler bir kısmı da özellikle SEFERBERLİK sistemi içinde ARAPÇA ve KÜRTÇE bilen bölgelerden seçilmiş kişilikleri yavaş yavaş LONDRA ekolü ve İSKOÇYA adet ve gelenekleri ile donatıp o tarihlerden itibaren kişilik gelişimine aldılar ve kademe kademe BARON olmanın yolunu açtılar.

İngiliz örümceği, AĞINI Ortadoğu, TÜRKİYE ve TÜRKLER üstüne kurmaya başladı.

Bu hadiselerin siyasi ideolojik ayağı da şu oldu.

İslam felsefesini geliştirip TÜRK toplumunda çok geniş bantta yayarak onun önünde duracak tüm argümanları da yıkmak.

ATATÜRK‘e karşı  büyük bir karalama kampanyası hazırlandı,bunun planı öyle bir yapıldı ki özellikle TARİHİN çeşitli yanıltıcı tarafları üstünde çalışılarak yavaş yavaş bir ATATÜRK ve CUMHURİYET karşıtlğının tohumları atıldı ve bu sessiz derinden 1980 ihtilaline kadar dikkat çekmeden getirildi.

Bu arada VEZİRLER kendilerinin gelecek zamanda kullanacağı tüm insan kaynaklarının çalışmasını yapıyorlardı,nasıl insanlar olacağını şöyle söylüyorlardı,RAKI,VİSKİ masalarında.

Anarşiye hiç bulaşmamış temiz çocuklar bulmalıyız bunlar kirlendi diyorlardı.

12 eylül 1980 darbesi öncesi KORE KIDEMİ ile KARA KUVVETLERİ KOMUTANI olan KENAN EVREN darbeden sonra ilk yaptığı bunların hepsi dinsizdir, ALLAHSIZDIR söylemi ve elinde KURANI KERİM ile çıktığı mitingler.

ERGENEKON örgütünün oraya getirip koyduğu 1 numara MAHFİLDE ellerini ovuşturarak artık her şeyi yaptırmamız çok kolay olacak diyerek ARZI MEVUD ve GAMLA TEPESİNDEKİ yapılmak istenenlerin tam startını verdi.
1982 MGK toplantılarında şu konuşuluyordu,gelişen hadiselerden alınan istihbarat raporlarından sınırlarımız dışında bir KÜRT DEVLETİNİN oluşumu için çeşitli hazırlıklar yapılıyor.

Bu konuyu önlememiz için DOĞU ve GÜNEYDOĞU illerimizdeki halkımızı bir şekilde BATI illerimize yönlendirip oraya yerleştirirsek,birinci iki toplumun karışımı ile yeni çıkacak jenerasyonda ırk sorunu olmayacak ve bunu iki toplumun Müslümanlık kardeşliği ile beslersek IRK sorununu aşmış olacağız.

İkincisi bunun ekonomik getirisini de büyük şehirlerin etrafındaki köyler ve boş alanlarda bunlar genelde ağırlıklı hazine arazileri oralarda gecekondu yapılaşmasına açar kendimize bağlı seferberlik yapısı ile stratejik rant haline getirdiğimizde şişkin ve zengin bir ekonomi ile ülkenin geleceğindeki ETNİK BÖLÜCÜ FAALİYETLERİN önüne geçeriz.

Plan senin gibi gözükse de LONDRA, NEW YORK hattına LOS ANGELES şehrinin eklenmesi ile hazırlanmış ve o günün yöneticilerine uygulanması için verilmiş bir plan.

Bu planın içinde unutmayın MEDYA ve SOSYAL MEDYADA KEMALİST,CUMHURİYETÇİ gözüken ve bu planlara ciddi karşı çıkan toplumda ön plana çıkan kişilikler var inanmayın onlarda aynı yolun yolcusu.

Bu planlara karşı koyan herkesi yok ettiler unutmayın tek örnek vereyim rahmetli UĞUR MUMCU gerisini siz ekleyin.

Ben temeli anlattım size,bugüne gelirsek ne oldu yakın zamanda IRAK ve SURİYE savaşından ve diğer etkenlerden ülke nüfusun yüzde dokuzuna yakın mülteci göçü,ciddi anlamda bunların ekonomik kültürel külfeti.

Irak, Suriye havzasından PKK terör örgütüne ek olarak RADİKAL İSLAM TERÖRÜ tehditi ve herhangi bir karışıklıkta ŞERİATÇI MİLİS tehditi PKK terör örgütüne ek olarak.

Bu ŞERİATÇI TERÖR yapısına ayrıca ORTA ASYA ve ASYA kıtasından ek gelen mülteci görünümünde yapılanma.

Ülke içindeki siyasi kamplaşma uzun zamana yayılmış olan ve sonunda ben geliyorum diyen EKONOMİK KRİZ.

En önemlisi dış dünya ile tamamen kopma noktasına gelmemiz.

ALTMIŞ SEKİZ yıldır müttefik dediğimiz NATO'nun kara ve deniz sınırlarımızda bizi çember altına alması.

Buna CORONA sürecini  LÜBNAN ve diğer ülkelerdeki geniş çaplı dünyada infial veren olayları eklemiyorum.

Ne olur dersek TÜRKLER TARİH olur bu coğrafyada, ARZI MEVUD gerçekleşir bu işin sonunda…

NGAZETE'NİN sahibi değerli gazeteci sayın NURAY BAŞARAN hanımefendinin yazısını okuyun çok önemli.

Yazının bitimine yakın MERSİN,ADANA,HATAY hattına dikkat çekiyor, önümüzdeki zaman içinde burAda oluşabilecek olumsuzluklar TÜRKİYE’ devletinin bekasına mal olabilir.

15 temmuz 2016 KALKIŞMASI aslında yekpare olarak yapılabilecek bir DARBE girişimi olarak düzenlenebilse ve başarılı olsaydı PKK, YPG, RADİKAL İSLAM grupları NATO destekli bir saldırı ile ilk önce GÜNEYDOĞU bölgesini bizden koparmaya çalışacaklardı.

1992 NEWROZ KALKIŞMA hadisesinde görev almış üst düzey GÜVENLİK BÜROKRATLARI ve ASKERLER o günün mana ve önemini parçalanma düşünceleri yönünden anlatsalar toplum neyin ne olduğunu daha iyi anlayacak.

Unutmayın koskoca SOVYET ORDUSU  gücü yenilmedi RUBLE ve EKONOMİ yenildi dünyanın en büyük ordusu atıl kaldı bir dönemde olsa.

Ekonomide yenildiğiniz zaman her yerde aniden yenileceksiniz.

Her DAĞA TAŞA ÖNCE VATAN,NE MUTLU TÜRKÜM yazabilmen için EKONOMİK gücün olması lazım.

Bu ülke yıkılırsa kimse HAYAL KURMASIN bir daha TÜRKLER Anadoluda devlet kuramaz, işin kötüsü tarihinize dönüp baktığınızda sizin yerinize HAYAL kuranların toprakları olmuş bu coğrafya.

SAYGILARIMLA...

Kaynak: İHANET ŞİFRELERİ - Alp Tufan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler