Alişan ve Buse Varol'dan aşk pozu! Kötü günleri geride bıraktılar...

Alişan ve Buse Varol'dan aşk pozu! Kötü günleri geride bıraktılar...

Son dönemde evliliklerinde kara bulutlar dolaşan ve boşanacakları iddialarıyla gündemden düşmeyen Alişan ve Buse Varol çiftinden güzel haber geldi. Buse Varol yeni paylaşımıyla "Her şey yolunda" mesajı verdi.

2018 yılında nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğulları Burak'ı, 2021'de de kızları Eliz'i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol'un, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaşıyordu.

Evliliklerinde kara bulutlarla mücadele eden ünlü çift, kızları Eliz'in birinci yaş gününde patlak veren olayın ardından ilk kez geçtiğimiz günlerde barıştı.

  • ​​​​​​​Alişan ve Buse Varoldan aşk pozu Kötü günleri geride bıraktılar...

Birkaç gün önce Alişan, eşinin yaptığı paylaşımın altına 'Kalbimin tek sahibi sensin' notunu düştü. Barışma iddialarını güçlendiren hamle sonrasında bugün yeni bir paylaşım geldi.

  • NAZAR BONCUKLU POZ

NAZAR BONCUKLU POZ!

Ünlü çift, aylar sonra ilk kez birlikte poz verdi ve vakit geçirdi.

  • Alişan ve Buse Varoldan aşk pozu Kötü günleri geride bıraktılar...

Alişan ile eşi Buse Varol'un, bir süredir ayrılacağı konuşuluyordu. Konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Alişan, "Bizi bize bıraksalar her şey yoluna girecek" şeklinde açıklama yapmıştı.​​​​​​​

Çiftin arasındaki buzlar erimeye başladı. Sorunlarını çözen Alişan ile Varol, sosyal medyada romantik bir fotoğraf paylaşıp kalp emojisi koydu.​​​​​​​

İşte Buse Varol ve Alişan çiftinin son paylaşımı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya