Ali Koç: Golü kimin attığını bile görmedim

Ali Koç: Golü kimin attığını bile görmedim

Ankaragücü deplasmanında son dakika golüyle 2-1 galip gelen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç maç sonu açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 40. haftasında Ankaragücü’nü 90+6’da bulduğu golle 2-1 mağlup eden ve şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş ile farkı 2 puana düşüren Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç kritik mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi için ikinciliği garantiye almaları gerektiğini söyleyen Ali Koç, “12-15 puanımız hakem hataları yüzünden heba oldu, biz buraya tertemiz geldik” dedi. İşte Ali Koç’un açıklamalarından satır başları:

‘GOLÜ KİMİN ATTIĞINI BİLE GÖRMEDİM’

“Sezon başından beri takımımıza inandık. İnanmaya da devam ediyoruz. 2 hafta var. Artık Allah ne gösterir bilmiyorum ama biz sonuna kadar mücadelemizi verdik. Dramatik bir maçtı. İki takım için de 3 puan çok önemliydi. İlk yarı Ankaragücü, ikinci yarı biz 3-4 yapabilirdik. Son dakikada golü kimin attığını bile göremedim sonradan öğrendim. Biz sezon başından beri takımımıza inandık ve güvendik. İnanmaya da devam edeceğiz.”

‘AKSİNE ÇOĞU KEZ MAĞDUR OLDUK’

“Sonuna kadar mücadelemizi verdik. Buraya kadar gelirken ne kayırıldık, ne ittirildik, ne destek aldık. Aksine çoğu kez mağdur olduk. Sakin kalmaya çalıştık. Biz buraya kadar tertemiz geldik, sonuna kadar da tertemiz gideceğiz. Maçlardan önce hakemleri hedef tahtasına koymadan, algı yapmadan, yok rakibimiz niye sert muhabbeti yapmadan… Alanya da oynadı, Erzurum’un nasıl oynadığını gördünüz, Ankaragücü de öyle. Her takım kora kor mücadele etmeli, garip garip olaylar da yaşamıyor değiliz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler