Akşener'den çağrı: Yapılacak olan basit

Akşener'den çağrı: Yapılacak olan basit

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

-Geçtiğimiz hafta Rize'nin İkizdere ve Çayeli ilçesini ziyaret etti. Bizim için kutsal olan doğamıza sahip çıktık. 

Biz ziyaretlerimizi yaparken İkizdere ve Çayelinde, AKP teşkilatlarının topladıkları gruplarının provokasyon girişimleri oldu. Ama Rizeli yurttaşlarımız bunlara prim vermediler. Yanlış anlaşılmasın, ben Erdoğan'ı ve arkadaşlarını anlayabiliyorum. Zor günler geçiriyorlar. Sulandırmak zorunda oldukları kocaman bir millet gündemi var.

Ama bunları yaparken Rizeli kardeşlerimi zan altında bırakmayı kabul etmem. Rize'den bize zarar gelmez, ben Rize'nin geliniyim. 

-Dün de küçük ortak çıkıp demişki benim Rize'ye gitmem provokasyonmuş. Sayın Bahçeli, ben gezmezsem kim gezecek muhterem. Ben dinlemezsem, milletin derdini kim dinleyecek. En son ne zaman esnaf ziyareti yaptın, işsize iş buldun.

-Sayın Erdoğan, bozulan ekonomi karşısında millete el uzatmadı. Ufak yardımlar dışında milletimiz devleti yanında göremedi. Geçen çıktı esnafa sözüm ona destek verdi, yine kredi verdi, borç verdi. 

-O beş müteahhittin  9.4 milyar lira vergi borcunu sildin. Tek bir kişite 20 milyon vatandaşa verdiğinin iki katını veriyorsun. 

-Akaryakıttaki ÖTV oranını arttırdılar. Benzine 55 kuruş, LPG'ye 35 kuruş zam geldi. Esnafımıza verilecek destek bu zamla iki ayda geri alınacak. İBAN yollamayı bıraktılar vergi olarak kesiyorlar. 

-Devletin idare edenlerin hangi işine baksak elimizde kalıyor. Biliyorsunuz sosyal medyada bir video furyası aldı başını gidiyor. İktidar isimleri çirkin ilişkilerin içinde geçiyor. Bu iş daha da ileri gitmiş, aile içi mesele haline gelmiş. Ama AKP içindeki skandallarla milletin gündeminin gölgelenmesini istemeyiz. Buradan konunun paydaşlarına sesleniyor. Türkiye'nin itibarı söz konusu, cümle aleme rezil ettiniz. Bu işler karşılıklı videolar yayınlamakla, ekranlara çıkıp saçmalamakla olmaz. Böyle devlet yönetilmez. Bu işler şeffaf yargı süreci ile olur. Yapılacak olan basit, İçişleri Bakanı ve suçlamalara maruz kalanlar kenara çekilir, savcılar devreye girer. TÜrkiye Cumhuriyeti'ne yakışan budur. Suçu olan cezası çeker, suçu olmayan aklanır, işinin başına döner. 
Erdoğan bu kepazeliğe ne kadar sessiz kalacak? Alengirli işlerinizle milletimizi daha fazla yaralamayın, gerekeni yapın. Memleketi de daha fazla küçük düşürmeyin.
Yaşanan her yeni skandalda bir kez daha anlıyoruz ki , bu sistemin millete vereceği hiçbirşeye kalmamıştır. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler