AK Partili 'düşman kardeşler' barıştı!

AK Partili 'düşman kardeşler' barıştı!

Yerel seçim öncesinde siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Bu kez yaşanan gelişme AK Partili iki isim arasında yaşandı. Melih Gökçek ile Turgut Altınok arasındaki küslük sona erdi ve buzlar eridi.

Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin Ankara'nın önemli isimleri eski ABB Başkanı Melih Gökçek ile AK Parti'nin ABB adayı Turgut Altınok arasındaki küslüğün sona erdiğini yazdı.

İkili arasındaki ilk temas Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara adayı olarak Turgut Altınok'u duyurmasıyla başladı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli dikkat çeken Gökçek bu haberin ardından X'te Altınok'u takibe aldı. Altınok'ta bu hamleye kayıtsız kalmayarak takibe geri dönüş yaptı ve Gökçek'i takibe aldı.

Melih Gökçek'in oğlu ve Ankara Milletvekili Osman Gökçek ise Altınok'u adaylık ilanından önce takibe aldı.

Bu hamlenin ardından çeyrek asırlık küslük 'bitti' olarak yorumlandı.

Söz konusu yazıda ikilinin yakın bir zamanda bir araya gelerek fotoğrafta verebileceği iddia edildi.

Zafer Şahin'in konuyla ilgili yazısı şu şekilde;

Melih Gökçek ve Turgut Altınok.. Yıllardır adeta düşman kardeşleri oynadılar.. Ta ki geçen cuma akşamına kadar… O gün Turgut Altınok, Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı ilan edildi. Herkes “Gökçek bu işe ne diyecek” derken ilginç bir gelişme yaşandı. Gökçek aktif olarak kullandığı X hesabından Turgut Altınok’u takibe aldı.

Hemen ardından da Altınok, Gökçek’i takip etmeye başladı. Osman Gökçek’in Altınok’u adaylık ilanından önce takibe aldığını da bir dipnot olarak aktaralım. Özetle.. Ankara’da neredeyse çeyrek asırdır birbirleriyle küs olan Altınok ve Gökçek sosyal medyada barıştı. Sıra bu barışı somutlaştıracak ziyaret ve birlikte fotoğraf vermekte… Onun da eli kulağında gibi…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler