AK Parti’li başkan adayından AK Parti’li vekillere “şaibeli” suçlaması

AK Parti’li başkan adayından AK Parti’li vekillere “şaibeli” suçlaması

AK Parti Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, sosyal medya mesajıyla AK Parti Malatya Milletvekkileri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’ya ağır göndermelerde bulundu.

AKP Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, sosyal medya mesajıyla AKP Malatya Milletvekkileri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’ya ağır göndermelerde bulundu.

AKP Malatya Milletvekillerine daha önce AKP Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu tepki göstermişti.

Ayrıca, Ali Ekinci, AKP Battalgazi Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde “Malatya 5’ten büyüktür” diyerek tepki vermişti.

Bu tepkilerin ardından, seçime çok kısa bir süre kalmışken Kele Belediye Başkanı Cemal Akdemir’den dikkat çeken bir çıkış geldi.

Kayısı Haber’in haberine göre; AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin Kale Belediye Başkanlığını ziyaretinden fotoğraflar paylaşan Başkan Akdemir aynen şunları yazdı:

“Bütün şahibelerden uzak Malatyamızın seçilmiş tek Milletvekili eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci beyefendi Kale Belediyemizi ziyaret etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.”

Başkan Akdemir’in paylaşımı Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’nın “şaibeli” olduğu hatta “tek milletvekili” derken “şaibeli milletvekilleri” olduğu yorumlarına neden oldu.

İşte o ziyaretten kareler ve o mesaj:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler