AK Parti Sözcüsü Çelik: 11 bin provokatif bilgi paylaşan hesap tespit edildi

AK Parti Sözcüsü Çelik: 11 bin provokatif bilgi paylaşan hesap tespit edildi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- 11 bin provokatif bilgi paylaşan hesap tespit edildi.

- Sivil siyasetin güçlenmesi memleketimiz açısından çok önemlidir. Kendilerinin özür dilemelerini gerektirecek bir yalanı sahiplenerek bir muhalefet konusu haline getirmeleri ibretlik bir konudur.

- Avrupa'da, bu yılın başından hazirana kadar 65 ırkçı ve İslam karşıtı vaka görülmüştür. 38'i Türk camisi ve cami derneklerine yöneliktir.

- (Hafta sonu sokağa çıkan vatandaşların görüntüleri) Son günlerde ortaya çıkan görüntüler endişe verici. Kazanımların korunması bundan sonra yapacaklarımıza bağlı.

-  Yunanistan Savunma Bakanı savaşa hazır olduklarını ifade etti. Türk ordusunun dünyanın en güçlü ordulardan biri olduğunu herkes bilir. Ona diyeceğim tek şey şudur; bu tür kötü şakalar yapmayın.

- Salgının başından itibaren 128 ülkeden 80 bin vatandaşımız Türkiye'ye getirildi, testleri yapıldı. Türkiye'nin, dünyanın hiçbir yerinde vatandaşını yalnız bırakmadığının göstergesidir.

- CHP Grup Başkanvekili Hafter'i seküler, diyaloğa açık olarak değerlendirmiş, Serrac'ı ise cihatçı olarak nitelendirmiştir. Bu vahim bir hatadır. Bu hususu düzeltmesi ve özür dilemesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler