AK Parti-MHP ittifakında son dakika gelişmesi: Prensip kararına vardık

AK Parti-MHP ittifakında son dakika gelişmesi: Prensip kararına vardık

Heyetler arası görüşmeler bugün başlıyor. AK Parti'li Kurtulmuş ve Özhaseki MHP'li Yalçın ve Durmaz ile görüştü. Görüşme sonrası AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş açıklama yaptı

Yerel seçimde ittifakı görüşmek üzere AK Parti ve MHP heyetleri bugün bir araya geldi.

Yerel seçimde ittifakı görüşmek üzere AK Parti ve MHP heyetleri bugün bir araya geldi. AK Parti'de, Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhazeki yer alırken; MHP'de, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yer alıyor.

AK Parti-MHP ittifakında son dakika gelişmesi

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Son derece verimli, yapıcı ve açık sözlü bir görüşme ortamında, toplantıların bundan sonraki süreçte de devam etmesi şeklinde prensip kararına vardık."

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Seçim süreciyle ilgili fikir alışverişlerimiz MHP Grubu ile bundan sonra da devam edecek." ifadesini kullandı.

Özhaseki, AK Parti ile MHP arasında "yerel seçimde ittifak" görüşmesine ilişkin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

"Ülkemizin aydınlık yarınlara emin adımlarla yürümesi adına ve bekası üzerine kurulan oyunlara karşı, milli bir mutabakat ile kurduğumuz Cumhur İttifakı ruhunu yaşatmak temel siyasi hedeflerimizin başında geliyor. Yereldeki ittifak ile ilgili heyetlerimiz arasında istişari bir görüşme gerçekleştirdik. Seçim süreciyle ilgili fikir alışverişlerimiz MHP Grubu ile bundan sonra da devam edecek. Yerel seçimlerin milletçe birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimiz adına hayırlı olmasını dilerim."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler