Ahmet Takan'dan Çok Konuşulacak Bomba İddia!

Ahmet Takan'dan Çok Konuşulacak Bomba İddia!

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında siyaset gündemine dair çarpıcı değerlendirmeler yaparak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar hakkında bomba bir iddiayı yazdı. 

Takan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Hulusi Akar’ın Cumhurbaşkanı birinci yardımcılığına getirilmesi konusunda çok ısrarcı olduğunu ancak Erdoğan'ın buna sıcak bakmadığını iddia etti.


 
Takan'ın yazısı şu şekilde:
Gündemimizde, evlerimizin önünde yenilen dayaklar vardı. Araya Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında patlak veren “Parmak sallama” kavgası girdi. Sanılıyor ki hukuk devleti anlayışı kavgası. Öyle değil!.. Damat Berat Albayrak buhar olunca meydan iki sayın bakana kaldı. Anlayacağınız post kavgası!..

Ancak, kazın ayağı da pek öyle değil!..

Damat Berat Albayrak’ın mazide kalan günlerinde, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile basına yansıyan kavgalarını hatırlarsınız. Diğer yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla olanları da… Şimdi, Tayyip Erdoğan sonrası için Gül ile Soylu kapışmaya başladılar. Ancak sessiz ve derinden giden başkaları da var. Farkındadırlar mı?.. Bilemem… Zaten o benim işimde değil!..

 Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında patlak veren kavga heyecanla takip ediliyor. AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın art arda yaptığı ev ziyaretlerinin ardından kabine revizyonu söylentileri yoğunluk kazandı. Ülkücü kökenli bir ismin İçişleri Bakanlığı’na getirebileceği ileri sürülüyor. İddialar arasında en çok ilgimi çeken ise; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Cumhurbaşkanı birinci yardımcılığına getirilmesi konusunda çok ısrarcı olduğuydu. Erdoğan pek razı görünmüyormuş…

Görünen görünmeyen temas trafiklerinden yapılan analizleri buraya yazmaya kalksam  conta yakarsınız!..
AHMET TAKAN'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler