Adnan Şen'e İstanbul'a dönmek 100 Bin Dolara patladı!

Adnan Şen'e İstanbul'a dönmek 100 Bin Dolara patladı!

THY, Los Angeles-Türkiye uçuşlarını henüz başlatmadığı için, Şen Ailesi'nin İstanbul'a gelmesi epey pahalıya patlamış tabii.

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, büyük oğlu Alp'i kaybettikten sonra Haziran 2016'da küçük oğlu Can ve eşi Begüm Hanım ile Los Angeles'a yerleşmişti.

Sen Properties adında lüks bir inşaat şirketi kuran Adnan Bey, Los Angeles'ta emlak kralı olmuştu. Seyahat yasakları yüzünden, 19 Mayıs 2014'te vefat eden oğulları Alp'in 6'ncı ölüm yıldönümü için İstanbul'a gelemeyen ve bu yüzden kahrolan çift, sonunda geçen hafta anavatana ayak bastı.

THY, Los Angeles-Türkiye uçuşlarını henüz başlatmadığı için, Şen Ailesi'nin İstanbul'a gelmesi epey pahalıya patlamış tabii. Özel uçak kiralayan Adnan Bey'in bu uçuş için en az 100 bin dolar (uçak tipine göre 150 bin dolara kadar çıkabiliyor) ödediği konuşuluyor.

ÖNCE ÇEŞME, SONRA BODRUM

Zorlu'daki evleri yerine Şile'deki yazlıklarına gitmeyi tercih eden Şen Ailesi, kendilerini karantinaya almış.

Karantinanın ardından bir süre İstanbul'da arkadaşlarıyla hasret giderip ardından Çeşme'ye geçecek olan Şen Ailesi'nin, oradan da tekneleriyle Bodrum'a dümen kıracaklarını öğrendim.

Bir an önce vatanlarına kavuşmak için kesenin ağzını açan Şen Ailesi'ne, sevdikleriyle birlikte güzel bir yaz tatili diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler