Adalet Bakanı Gül ve Maliye Bakanı Elvan'dan Reform Zirvesi

Adalet Bakanı Gül ve Maliye Bakanı Elvan'dan Reform Zirvesi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan, değerlendirme toplantısı yaptılar

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin olarak "İş dünyası ve STK'lar ile yapacağımız toplantılar öncesi değerlendirme yaptık. Önümüzdeki günlerde iş dünyasının görüşlerini de alıp adımlarımızı hızla atacağız" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kişisel Twitter hesabında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'le gerçekleştirdiği görüşmeye dair paylaşımda bulundu.

Elvan, "Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül'le bir araya geldik. İş dünyası ve STK’lar ile yapacağımız toplantılar öncesi bir değerlendirme yaptık. Önümüzdeki günlerde iş dünyasının görüşlerini de alıp adımlarımızı hızla atacağız" dedi.

 

​Dünya gazetesinin edindiği bilgilere göre, Gül ve Elvan önümüzdeki dönemde, TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD gibi iş dünyası örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler yapacaklar.

 

Bu görüşmelerde, başta yabancı yatırımlar olmak üzere, genel olarak yatırım ortamının iyileştirilmesi noktasında yargı alanında atılması gereken adımlar ele alınacak. İş dünyasının talepleri dinlenecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler