Acun Ilıcalı'nın Çağrı Atakan'ı Survivor'dan diskalifiye ettiği öne sürüldü

Acun Ilıcalı'nın Çağrı Atakan'ı Survivor'dan diskalifiye ettiği öne sürüldü

TV8 ekranlarının klasiği haline gelen Survivor, haftaya bir diskalifiye olayıyla daha damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın daha önce yaptığı tartışmalardan dolayı sık sık uyardığı Çağrı Atakan'ın, yarışmadan ikaz edilmeden diskalifiye edildiği öne sürüldü.

Ocak ayında yayın hayatına başlayan Exxen'deki projeleriyle gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, ekranların vazgeçilmezi haline gelen iddialı programı Survivor'dan bir ismi daha diskalifiye ederek haftaya damgasını vurdu.

İKAZSIZ DİSKALİFİYE EDİLDİ İDDİASI

Daha önce de sık sık takım arkadaşları ve rakip takımla tartışmaya giren Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan'ın, diskalifiye edildiği iddia edildi. Uyarılara rağmen tartışmalarına devam ettiği için ikaz edilmeden yarışma ile ilişiği kesildiği öne sürülen Atakan, adadaki hayallerine sona yaklaşamadan veda etti.

1-140.jpg

SON OLAYI FİTİLİ ATEŞLEDİ

Survivor'ın son bölümünde Doğan ve Dora arasında bir gerginlik yaşanmış, ardından araya takım arkadaşları girmişti. Çağrı ise yaşanan olayda, Poyraz'ın eline vurmuştu. Yaşanan olayın ardından Acun Ilıcalı, Çağrı'yı uyarmış, "O hareket hiç hoş bir hareket farkındasın değil mi? Yarışma kuralları var sen sinirini burada deşarj etme." diyerek sert çıkışmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler