Abdurrahman Dilipak tarih verdi: Suikastler olacak

Abdurrahman Dilipak tarih verdi: Suikastler olacak

Abdurrahman Dilipak, Ocak ayının ilk haftasında politikacılara, bürokratlara ve işadamlarına suikastlerin geleceğini iddia etti.

Abdurrahman Dilipak konuk olduğu programda Ocak ayının ilk haftasında ilk haftasında politikacılara, bürokratlara ve işadamlarına yönelik suikastlerin olacağını ileri sürdü. 

Abdurrahman Dilipak’ın Akit Tv‘de konuk olduğu “Derin Gerçekler” isimli programda sunucu Bülent Deniz, sosyal medyada Adnan Oktar’a yakın hesapların Dilipak’ın geçmişte yaptığı “Dilipak AK Parti’yi uyardı, Adnan Oktar’ın arşivi patlarsa bir çok kişinin canı yanar” şeklindeki uyarısını hatırlattığını belirterek “Derin konuları konuşurken manidar buldum” yorumunu yaptı.

 

Dilipak ise buna ilişkin değerlendirmesinde “Bunun biraz daha zamana ihtiyacı var” derken, suikast iddiasına ilişkin Ocak ayının ilk haftasından sonrasına işaret ederek “Çok açık söylüyorum suikastlar geliyor. Suikastler bir kaç kademede olacak. Bunların bir kısmı gerçek hedef değil, sadece toplumda panik oluşturmaya yönelik suikastler. Bir kısmı politikacı, bir kısmı politikacı ve iş adamı olacak…” dedi.

'TRAFİK KAZALARINA DİKKAT ETSİNLER'

İşadamlarına yönelik suikastlerin nasıl olacağına ilişkin de, “Yurtdışında kara paraları olanların paralarına çökecekler. Eğer patronu teslim almak istiyorlarsa, çocukları için trafik kazalarına dikkat etsinler. Kendisinin üstü çizilmişse kendisine saldırı olabilir.” ifadelerini kullandı.

Dilipak, iddiasının kaynağıyla ilgili ise bir bilgi ise vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler