ABD'li ünlüler Korona virüsü ile mücadele için milyonlarca dolar bağışlıyor, Türk ünlülerden tık yok!

ABD'li ünlüler Korona virüsü ile mücadele için milyonlarca dolar bağışlıyor, Türk ünlülerden tık yok!

Dünyayı kasıp kavuran Korona virüsü salgınına karşı ünlü isimlerden destek yağıyor. Rihanna’nın 5 milyon dolarlık yardımının ardından birçok ABD’li yıldız bağışta bulunabilmek için sıraya girdi

Çin'de başlayan ve bütün dünyaya hızla yayılan koronavirüs salgınında ölü sayısı hızla artıyor. Salgını önlemek için ülkeler yeni önlemler alırken dünyaca ünlü isimler de koronavirüsle mücadele kapsamında bağışlarda bulunuyor.

Bu isimlerden biri de ABD'li ünlü oyuncu Angelina Jolie. Yıldız oyuncu, 30 ülkede dar gelirli ailelere ve çocuklarına sağlıklı ve güvenli gıda yardımı yapan "No Kid Hungry" adlı derneğe 1 milyon dolar bağışladı.

Hollywood'un ünlü oyuncularından Arnold Schwarzenegger de koronavirüs mücadelesine destek verdi. Ünlü oyuncu, koronavirüs pandemisi kapsamında tıbbi malzeme ihtiyacı için 1 milyon dolarlık bir bağışta bulundu.

Koronavirüs mücadelesine destek veren bir diğer isim de ABD'li yıldız Kylie Jenner. Dünyanın en genç milyarderi Jenner, koronavirüsle mücadele eden iki hastaneye hem hastalara hem de sağlık çalışanlarına gerekli malzemelerin temini için toplam 1 milyon dolar bağışta bulundu.

Geçtiğimiz günlerde pop yıldızı Rihanna da koronavirüsle mücadele için 5 milyon dolar değerinde bağış yapmıştı. Blake Lively ve Ryan Reynolds çifti de 1 milyon dolarlık bağışta bulunarak büyük takdir toplamıştı.

TÜRKİYE'DE BAĞIŞ YAPAN YOK!

Türkiye'de ise şuana kadar hiçbir ünlü Korona virüsü ile mücadele için bağış yapacağını açıklamadı. İş dünyasından ise sadece Nevzat Aydın ve Sadettin Saran, 1'er milyon TL bağış yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler