ABD’de silahlı saldırı! 22 kişiyi öldürüp kayıplara karıştı

ABD’de silahlı saldırı! 22 kişiyi öldürüp kayıplara karıştı

ABD‘nin Maine eyaletinde silahlı saldırı meydana geldi. 22 kişinin öldüğü saldırısı sonrası ‘evinizden çıkmayın’ çağrısı yapıldı.

Maine polisi, Leviston kentinde, bir saldırganın insanların üzerine ateş açması sonucu 22 kişinin hayatını kaybettiğini, 60’a yakın kişin de yaralandığını belirtti.

Polis, saldırganın kimliğini 40 yaşındaki Robert Card olarak açıkladı. Card elindeki yarı otomatik tüfekle en az 2 ayrı bölgede ateş açtı. Eski bir asker olan saldırgan, olaydan sonra kaçmayı başardı. Polis, Card’ı yakalamak için operasyon başlattı.
Saldırının ardından evinizden çıkmayın çağrısı yapan polis, kent sakinlerinden saldırgana benzer bir kişi gördüklerinde ihbarda bulunmalarını istedi.

YÜZÜNE MASKE TAKMADI
Güvenlik kamerası kayıtlarında kahverengi mont ve siyah pantolonlu saldırganın, elinde uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görüldü. Üzerindeki kıyafetlerden saldırı için hazırlandığı düşünülen zanlının, yüzüne maske takmadığı da görüldü.

OKULLAR TATİL EDİLDİ
Auburn Belediye Başkanı Jason Levesque, yaptığı açıklamada, olay nedeniyle okulların tatil edildiğini yetkililerin silahlı saldırının şüphelisini aradığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler