800 yıllık kehanet gerçek çıkıyor!

800 yıllık kehanet gerçek çıkıyor!

800 yıllık bir metinde, dünyada şu an yaşanan felaketlerin anlatıldığının keşfedilmesi okuyanları şoka soktuKoronavirüs salgınından ABD-İran çatışmasına kadar şu an yaşanılan olayları öngören yazıda, bundan sonra nelerin olacağına dair de öngörüler bulunu

Antik bir metinde ortaya çıkan kehanet, tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Adeta nokta atışı yapan metindeki ifadeler günümüzde yaşananları ve yaşanacakları bir bir anlatıyor.

Kadim bir metin, ABD'nin İran ve Suudi Arabistan'ı içeren bir çatışmanın içine çekileceğini ve savaşın "dünyaya büyük bir çekişme ve karanlık" getireceğini söylüyor.

800 yıllık bir kehanet, "ABD'nin koronavirüs salgını sona ermeden önce İran ile savaşa gireceğini" öngörüyor. Kaynak, kutsal kitap Tevrat'ta bir kodu ortaya çıkarmak için kullanılan titiz yöntemlere dayanıyor.

Kehanet, salgının Amerika Birleşik Devletleri'nin de dahil olduğu küresel bir çatışmanın sona ermesinden bir ay önce, Suudi Arabistan ve İran arasında şiddetli çatışmalar arasında patlak vereceğini iddia ediyor.

​​​​​​​Ayrıca savaşın "dünyaya büyük çekişme ve karanlık getireceğini" iddia ediyor

Kehanet, Yalkut Shimoni'nin 13. yüzyılda bir araya getirildiğine inanılan İncil üzerine Yahudi yorumlarının bir derlemesi olan Yalkut Shimoni'nin bir bölümüne dayanan ve 1939'da yayınlanan bir kitap olan Yalkut Yishayau'da ortaya çıkıyor.

​​​​​​​

Metinde şu ifadeler yer alıyor: "Haham İzakak şöyle dedi: 'Mesih'in ortaya çıkacağı yıl, ulusların tüm liderleri birbirlerini kışkırtacaklar.

​​​​​​​

"Pers kralı Arabistan kralını kışkırtacak ve Arabistan kralı onlardan tavsiye almak için Edom'a gidecek.

​​​​​​​

"Ve Pers kralı tüm dünyayı yok edecek ve dünyanın tüm ulusları titreyecek, panikleyecek ve doğum yaparken olduğu gibi yüzlerinde kasılmalar hissedecek.

​​​​​​​

İsrail titreyecek, paniğe kapılacak ve şunu soracak 'Nereye gideceğiz?'

​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler