8 Şehirde Okullar Tatil Edildi ! Okulların Tatil Olduğu İller

8 Şehirde Okullar Tatil Edildi ! Okulların Tatil Olduğu İller

Şiddetli kar yağışından dolayı bazı illerimizde eğitime ara verileceği açıklandı. Buna göre yapılan açıklamada 8 ilimizde okulların tatil ediliği belirtildi. İşte okulların tatil olduğu iller...

Şiddetli kar yağışından dolayı 8 ilimizde okullar tatil edildi. Buna göre yapılan açıklamalar kapsamında Siirt, Diyarbakır, Sivas, Erzincan, Tunceli, Van, Ağrı ve Bingöl'de okullar tatil edildi.

SİİRT'TE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Siirt Valiliğinden bir açıklama yapıldı ve açıklamada Pervari kent merkezi ve köylerde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların bir gün süreyle tatil edildiği, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamilelerin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

DİYARBAKIR

Yapılan açıklamada Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde okulların bir gün tatil edildiği belirtildi. Ayrıca kar yağışının sürdüğü ilçe merkezi ve ilçeye bağlı bütün köylerde okulların bir gün tatil edildiği belirtildi.

SİVAS

İmranlı Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama yapılarak ilçe genelinde yoğun kar yağışının devam ettiği belirtilerek ilçe genelindeki tüm okulların tatil edildiği ifade edildi. 

VAN

Van'da kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği ifade edildi. Valilik tarafndan bir açıklama yapıldı ve yoğun kar nedeniyle il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime ara verildiği ifade edildi.

BİNGÖL

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle tüm okullarda eğitime ara verildi.

AĞRI

Yapılan açıklamada Ağrı'da yoğun kar yağışı sebebiyle il merkezine bağlı olanların yanı sıra Tutak, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerine bağlı taşımalı eğitim yapılan köy okulları ile Patnos'ta okulların tatil edildiği ifade edildi.

TUNCELİ

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

ERZİNCAN

Erzincan genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle Çarşamba günü okullar bir gün süreyle tatil edildi. Erzincan Valisi Arslantaş açıklama yaptı ve "Yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Erzincan il genelinde 05 Şubat 2020 Çarşamba günü eğitime 1 gün ara verilmiştir" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler