8 NİSAN 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

8 NİSAN 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

8 NİSAN KOÇ BURCU YORUMLARI 

Ay Balık burcuna ilerlerken enerjiniz bir miktar düşebilir ancak bundan da öte keskinleşen Mars Neptün açısı altında kendinizi yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. İşler karşısında kendinizi çok zorlamamayı ve hayatı bir miktar akışına bırakmayı tercih etmelisiniz.

8 NİSAN BOĞA BURCU YORUMLARI 

Ay Balık burcuna ilerlerken sosyal bir gündeminiz olabilir. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısı altında maddi konularda dikkatli davranmayı ihmal etmeyin, aldanma ve yanılgılara açık olabilirsiniz.

8 NİSAN İKİZLER BURCU YORUMLARI 

Ay Balık burcuna ilerlerken görev ve sorumlulukların ağırlığını hissedebilirsiniz. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısı gereğinden çok fazla efor ve gayret gerektirebilir, özellikle fiziksel bir aktivite veya spor yapıyorsanız zorlamamaya özen göstermelisiniz.

8 NİSAN YENGEÇ BURCU YORUMLARI 

Ay Balık burcuna ilerlerken uzaklarla ilgili konulara odaklı olabilirsiniz. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısı enerjiyi iyice düşürürken halsizlik, yorgunluk durumunda dinlenmeyi, kendinizi rölantiye almayı ihmal etmeyin.

8 NİSAN ASLAN BURCU YORUMLARI 

Ay Balık burcuna ilerlerken ortak maddi konular gündeme gelebilir. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısının enerjiyi bir miktar aldığı ve tükettiği bir gün. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular, yolculuklar, hareket gereğinden fazla yorabilir.

8 NİSAN BAŞAK BURCU YORUMLARI 

Ay Balık burcuna ilerlerken ikili ilişkilerde denge ve uyumun ağırlığını hissedebilirsiniz. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısı görev ve sorumluluklar, iş, kariyer konularında çok tekin bir ortam sağlamayabilir, üstlerinizle olan ilişkilere dikkat etmelisiniz.

8 NİSAN TERAZİ BURCU YORUMLARI 

Ay Balık burcuna ilerlerken sağlığınızı önemsemeniz gerekiyor. Üstelik keskinleşen Mars Neptün açısı yapmanız gerekenler konusunda sizi epeyce yorup bitkin düşürebilir. Öncelik sıralaması ve plan yapmak iyi gelebilir.

8 NİSAN AKREP BURCU YORUMLARI 

Ay Balık burcuna ilerlerken sevdiklerinizle ilgili konuların hassasiyetlerini hissedebilirsiniz. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısı bugün atacağınız adımlara biraz daha dikkat etmenizi ve kendinizi fazla yormamanızı gerektirebilir.

8 NİSAN YAY BURCU YORUMLARI 

Ay Balık burcuna ilerlerken ev ve aileyle ilgili konuların ağırlığını hissedebilirsiniz. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısı gereğinden özellikle ilişkilerde yanıltıcı ve aldatıcı olabilecek durumlar yaratabilir, bir adım atmadan önce uyanık bir tutum içinde olmaya gayret edin.

8 NİSAN OĞLAK BURCU YORUMLARI

Ay Balık burcuna ilerlerken yakın çevrenizle ilgili konuların ağırlığını hissedebilirsiniz. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısı gereğinden gündelik yaşamınızla ilgili durumlarda karışıklık yaratabilir, bağışıklığınızı yüksek tutmalısınız.

8 NİSAN KOVA BURCU YORUMLARI

Ay Balık burcuna ilerlerken maddi konuların ağırlığını hissedebilirsiniz. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısı özellikle aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda yanılgılar getirebilir, bu karmaşık durumlar çok da gerçeği yansıtmayabilir.

8 NİSAN BALIK BURCU YORUMLARI

Ay burcunuzda ilerlerken kendinize odaklı olabilir, kişisel konularla ilgilenebilir, bireysel hareket edebilirsiniz. Öte yandan keskinleşen Mars Neptün açısı ev ve aileyle ilgili konularda enerjinizi epeyce zorlayabilir, planlı hareket etmeye gayret etmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler